this is me, then.


       mitt första seriösa försök till att skriva lite i min nya blogg. söndagkväll, söndagsångest och en fullspäckad vecka framför mig. läxor, prov & arbeten som ska lämnas in, men först och främst påbörjas och bli färdiga. men faktum är att jag samtidigt i all inre stress tycker att det är lite skönt, jag tycker om att ha massor av bollar i luften samtidigt. för tycker inte ni också, att känslan när man jobbat med/för något och sedan får det klart eller lyckas åstadkomma något är hur skön som helst? att få dra den där 'lättnadens suck' när något är överstökat?


jag brukar väldigt ofta dagdrömma om hur otroligt skönt det hade varit att få bo någon annanstans. där det varje dag finns en chans till att göra något kul, eller bara gå ut & se massor av människor och kunna shoppa när-man-vill! här finns dessvärre inte ett enda café, ingen klädbutik & knappt bussfördbindelser om helgerna att åka någonstans. min söndagsångest blandat med rastlöshet fick ändå en väldigt bra vändning när mamma's käresta föreslog att vi skulle åka in till kristianstad en runda, så jag fick shoppa lite. mycket lyckat måste jag säga, är 3 par pumps rikare idag, ett par svarta, ett par röda och ett par leopardmönstrade med slingback, miiauo!

min helg har spenderats med bland annat linn, då vi i fredags myste i soffan med ett avsnitt av "ett herrans liv" och allas vår favorit, mark levengood och min lördag med robin och en himla massa mys. så för att summera min helg, så får den klart godkänd i betyg. hoppas 'all my girls' mår bra & att vi ses snart!

ciao, joanna.