alone.

godkväll bloggen! idag har jag en härlig myskväll för mig själv, då robin är på skolan med lite kompisar. jag har en hel del tankar som snurrar runt i mitt huvud för tillfället så lite egentid är nog bara bra för mig. jag kom hem från jobbet redan halv sju idag vilket var en härlig bonus. väl i karlshamn tog jag min lånade cykel och trampade ner i stan där jag inhandlade lite smått för en liten fredagsöverraskning till robin, just för att han alltid är så snäll och kämpar på så bra i skolan och med sina extrajobb. därför handlade jag mängder av hans favoritgodis och lade ner i två halloween-askar. något litet som jag vet att han uppskattar, det är sådana små saker som behövs i vardagen ibland. givetvis fick jag med mig lite godis hem till mig själv också ;) så min fredagkväll består av lite idol-tittande, surfande på datorn och godis. snart ska jag sätta igång djävulen bär prada och bädda ner mig i soffan och bara försöka slappna av och njuta av ledigheten. min hjärnn bubblar snart över av tankar, funderingar och frågor som ska bli beslut. det finns så mycket jag vill och så mycket jag vet och inte vet. ibland måste man börja ta ställning och det är inte alltid det lättaste. får helt enkelt fundera lite ikväll medans hjärnan varvar ner nför helgen. imorgon blir det eventuellt utgång med emmie och så ska jag inviga min nya vågtång jag köpte idag. det är bara så typiskt med mig, nu känner jag mig tråkig för att grannarna ovanför festar och jag ligger här som en gammal nucka. men vet ni vad? mitt i all gammal-nucka-filosofi så är jag rätt nöjd. det är ganska skönt med sitt eget sällskap ibland. ensamhet kan vara både jobbigt och skönt, och ikväll är den faktiskt skön. nu har jag dillat klart för ikväll, goodnight lovers!






my little pie is here.

nu har redan halva veckan gått och den har inneburit tid med dem jag gillar extra mycket. i måndags blev det fika och firande av min lilla söta syster som blev stor, hela arton år! men för mig känns hon fortfarande som elva, tolv år (: hon gillade presenterna och jag gillade lussekatterna det bjöds på :) det var kul att få träffa mamma och pappa en kort stund också. på eftermiddagen begav jag mig hemåt med buss och tåg, väl hemma blev det varma mackor och timmar av mys med robin. igår blev det jobb och efter det följde alex med mig hem till karlshamn och hon stannar här även inatt eftersom hon har höstlov. det är hur roligt som helst, man får passa på att träffas så mycket det går när hon är ledig. så igår och idag har vi lagat middag tillsammans, kollat på tv, promenerat och haft det mysigt. ikväll blir det fika och tv-tittande. med henne är det så skönt att bara vara. imorgon tar vi tåget tillsammans lite tidigare än vanligt, för hon ska vidare till tandläkare och landskrona och jag till jobbet. nu ska jag fortsätta vara social och titta på det okända med systern min! goodnight!

a weekend back home.

lyckan var gjord när jag tog tåget hem efter jobbet i fredags och robin mötte mig i dörren med en avi för mitt linne! så snabbt som tusan promenerade vi ner till konsum i regnet för att hämta det. köpte även sex and the city-filmen, till lite överpris, men det är en sådan film jag bara måste ha. resten av kvällen spenderades i robins famn, vi käkade ben&jerry's och kollade lite på film. igår gick jag och robin en liten runda på stan, sedan klippte jag emmie och efter det var det dags att fixa till sig. vid halv fem påbörjade jag resan mot osby, närmre bestämt nattie, där vi lagade middag och fixade till oss inför kvällens fest. jag hade en riktigt kul kväll och det var roligt att få träffa några jag inte sett på väldigt länge, tusen tack linnea & lina för en toppenfest! :) påväg hem blev vi ofrivilliga liftare men det gjorde ingenting. imorse tog jag bussen mot älmhult 10.25 för att möta upp syster för prat, mys och ett ikea-besök. om en timme ska vi ta bussen till lönsboda där det blir chips+dip och filmkväll, vilket ska bli superskönt. imorgon är det dags för kalas, då min lilla lillasyster blir stor! nu ska jag fortsätta kolla på fab 5 med systern min! adios!

spending time with myself.

min dag på salongen har varit väldigt lugn, inga kunder inbokade idag så jag fördrev tiden med att plugga lite produkter och sitta i massagefåtöljen, vilket inte var helt fel. nu ikväll sedan jag kom hem har jag iallafall varit lite effektiv! plockat undan, handtvättat lite smått, lagt fram kläder till imorgon, handlat och slängt ihop lite pasta med köttfärssås. nu sitter jag i soffan med middag, tända ljus och efterlyst följt av tila tequla på tv:n. robin är i skolan och kommer inte hem förrens jag har somnat så idag blir det lite "egentid" för mig. det behövs väl det med ibland. om jag känner mig själv rätt blir det nog lite klickande på datorn också, har hittat ett linne som vore perfekt på lördag så ska beställa hem det och hålla alla tummar och tår för att det hinner komma innan dess! på lördag är det nämligen dags för fest igen, det är så härligt när man får träffa sina vänner och det händer grejer! extra skönt att jag är ledig på lördag också. jag funderar även på att stanna i osby över söndag-måndag för att träffa min familj lite och på måndag fyller världens bästa lillasyster år så då ska det firas. tänk, vad konstigt att äntligen få säga att "jag kommer hem till helgen!". nåja, får planera vidare imorgon när jag vet mer.

och vet ni vad? jag har verkligen världens bästa vänner. jag har fått en biljett till något som jag verkligen velat gå på men som jag aldrig trodde skulle bli av. fyra av mina vänner, madelen, annica, linnea och lina ska bjuda mig på sensation white den 15 november. YAAAY! jag ska också få dansa mig svettig i vitt till galen musik! som jag längtar! tusen tack, mina fina, fina vänner! ni anar inte hur rörd och glad jag blev!

glitter on the dancefloor.

helgen som gick kan summeras med ordet fantastisk. i fredags var det dags att fira felicia's artonårsdag och det gjordes med pompa & ståt i glittertema. för min del blev det silvrig paljettklänning och disconaglar. efter förfest med många härliga återseenden skakade vi våra glittriga rumpor trötta på grand. påväg hem träffade jag även på en av mina kunder, alltid lika ovanligt att ses utanför frisörstolen, haha. i lördags jobbade jag, hade fullt hela dagen och mådde som jag förtjänade. på kvällen fick jag och emmie fint besök i form av madelen, martina och nathalie. vi spenderade kvällen tillsammans hemma hos emmie, med godis och massor av skratt, (även martina's favoritprogram (: ) min söndag var lugn, robin lagade supergod thaimat och vi tittade på film efter film. även denna helg fyndade vi dvdfilmer, kom hem med 3 var, haha. måste även gratta mina två pinglor, linnea & lina som fyllde 19 år denna söndag!

ny vecka är det nu och dessa två dagarna har gått fort men varit roliga. igår fick jag sprayfärga mina kunder med rosa och glitterfärg. på kvällen var det robin's tur, denna gången bestämde vi att det fick hända något och vips så hade han två kanariegula slingor i håret. blev riktigt coolt och nu ser han ännu mer ut som en animé-figur, haha. idag kom min kära linnea till salongen för att sätta lite färg på tillvaron och snygg blev hon! vi spnderade ganska många timmar ihop och det var skönt, då känns det som att man umgås med en vän istället för att jobba. när jag kom hem möttes jag av emmie på stationen som var redo för en promenad, vilket alltid är lika skönt. motion och tjejsnack på en och samma gång. just nu kollar jag på desperate housewifes och väntar på robin, när han kommer hem från jobbet blir det middag tillsammans. måste passa på att reta min syster lite och berätta att det ligger 4 presenter här hemma och väntar på dig! ;) maha! nu blir det tv:n igen! adios amigos!

the magic potion.

kvällen igår avslutades i samma sköna tema som genomsyrat helgen. vi gick till citygross, köpte godis och jag fick tag på filmen "djävulen bär prada" till ett bra pris där även en slant gick till bröstcancerfonden. dagens goda gärning gjord! träffade på emmie och fick en megakram, efter att vi snackat av oss begav vi oss hem igen och såg filmen "taken" som var riktigt bra och superspännande! robin gjorde pasta carbonara mitt i natten och sedan somnade vi. idag inleddes som sagt min heltid, färgade håret på johanna (den andra frisören) och pratade igenom lite marknadsföring, fick även en kort genomgång av L'anza's produkter men deras säljare var dock en riktig riskaka, haha! väl hemma efter jobbet lagade jag middag helt själv,  vegetarisk snitzel med stuvade makaroner, det ni! en uppdaterad tant-middag. har även avnjutit mitt första glas julmust och min första pepparkaka idag. ren lycka! dem som känner mig vet att jag älskar allt som heter julmust, pepperkaka och lussekatt. mm, ljuvligt! fick även ett litet paket på posten idag som gjorde mig glad! fick en mascara av tidningen glamour för att jag svarat på lite frågor i en undersökning de gjorde. alltid kul med lite presenter!
nu ska jag stänga ner här och kolla på tv med my love. goodnight sweethearts!

with you i'm alive.

jag har haft en fantastiskt bra helg. det har inte hänt något häpnadsväckande eller sådär men den har varit helt perfekt. jag kanske uppfattas som världens torrboll men pågrund av jobb och flytt har mina helger varit sådär sedan jag flyttade till karlshamn. jag har fått umgås lite med emmie och min syster och vänner har varit på besök som förgyllt tiden. annars har det varit jobb-hem-sova-jobb-hem-sova-flytta-sova-flytta-sova-flytta-jobba-sova-blablabla. tro inte att jag inte uppskattar mitt jobb, för det gör jag. det har ara varit så himla mycket på en gång. imorgon börjar jag jobba heltid, satsar fullt ut så att säga och så får vi se vart jag landar. nästa helg ser jag fram emot, för på fedagen ska jag få träffa mina underbara vänner igen och ladda mina batterier med deras bubblighet och energi! det behövs ska jag tala om, att bli lite smittad av deras finhet.

för att återkomma till hur bra min helg varit, så måste jag skriva att efter stress, ovisshet, sömnlöshet och smågnabb fick jag en hel helg med min favorit. och den gjorde gott. (visst att vi ses varje dag, men när en av oss alltid är hemma efter 21.00 och man däckar en timme senare känns det inte direkt som kvalitetstid. (; ) i fredags blev det middagslagning + film. igår gick vi en runda på stan där jag lyckades komma hem tomhänt men robin köpte en ursnygg kofta i nyöppnade "karloskar & kristina-butiken".  därefter lunch och mys hemma i soffan. runt sex-tiden börjar vi duscha och fixa till oss för robin vill överraska mig med något. tillfixad och redo fick jag veta att min käresta skulle bjuda mig på middag på en mysig kinarestaurang i stan. vi hade verkligen hur mysigt som helst, pratade massor av gamla minnen och skrattade. efter middagen gick vi in i en butik där man kan hyra film för att köpa smågodis och fyndade även 3 dvdfilmer för 99:- så typiskt oss, haha. väl hemma blev det film, mys och massor av prat och skratt. jag kan verkligen ha hur roligt som helst med robin! idag har varit en riktig soffliggardag. film, tv och god middag framför tv:n så nu ska vi ta oss i kragen och gå en lång runda i det sköna vädret. fy, så puttenuttigt det här blev. men ibland är livet puttenuttigt för en kort stund och då får man se till att ta vara på det tycker jag. ciao!

no, ET can't phone home.

sådärja, nu är det mesta avklarat iallafall! har rensat, packat ner i förrådet och städat hela lägenheten. jag trivs mycket bättre när allt är på sin plats, det är rent och luktar friskt i ens lägenhet. måste ringa två samtal också bara, men min mobilladdare har totalt gett upp så jag kan inte ladda min mobil! vilken i-landskatastrof men jag känner mig helt handikappad när ens mobil inte fungerar. så de där samtalen får jag ta när jag fått tag på robins mobil istället! så nu ska jag ta en snabbdusch, få på mig lite kläder & smink och sedan kila ner till robin's skola. vi ska sedan ner och handla lite goda saker så vi kan laga något gott till middag tillsammans. det ska bli så mysigt! "blabla" tänker ni men jag och robin har nog inte ätit ihop på nästan en vecka, så ikväll ska vi göra det supermysigt. laga mat, massa tända ljus och se en film. en mysfredag helt enkelt. det här med att städa tar ju längre tid än man tror så det blir ingen runda på stan idag men till min stora glädje kom jag på att second hand affären har öppet imorgon så då ska jag dit och se om jag kan hitta något kul fynd. har jag tur får jag med mig robin en runda på stan imorgon istället. på kvällen får vi se vad som händer, jag håller mig som sagt oplanerad. nej, duschen var det! får försöka vara i tid idag ialla fall (; tusen kramar till alla mina fina tjejer, saknar er! känner er dock väl så jag gissar på att de flesta av er är ute på äventyr! (; adios!

friday off.

idag har jag ledig dag vilket är helt perfekt en fredag enligt mig. dagen inleddes med sovmorgon, mys med robin innan han begav sig till skolan och lite slötittande på tv. idag ska jag försöka få lite vettiga saker gjorda, som rensa ut det sista i lägenheten, städa, duscha och handla. i eftermiddag blir det kanske en runda på stan tillsammans med robin och resten av min helg är helt ledig och oplanerad vilket jag ska bara ska njuta av. på måndag börjar min helttidstjänst och då vill jag vara utvilad. nu blir det sen frukost, rostade mackor och äppeljuice i sällskap av skrikiga barn i supernanny på tv. ciao!

culturenight.

förlåt för min dåliga uppdatering, måste verkligen skärpa mig! just nu har jag (fortfarande) fullt upp, jobbet, fixa i lägenheten, förkvällar på salonen och vår gamla lägenhet i lönsboda som nu har blivit helt rensad och städad. jag har även den del nya roliga projekt på gång som jag kommer berätta om senare! livet känns toppen för det mesta men jag känner att all stress tar på mig, ett eget företag i form av hyrstol är mer ansträngande än vad man tror. det är bara att kämpa på! förra helgen fick vi finbesök i form av lillasyster, hon var mycket saknad! på fredagskvällen jobbade vi på salongen, väl hemma blev det utemiddag på café bönan och sedan filmmys. under lördagen blev det lite minishopping, lyxfrukost och mys hemma. i söndags tog vi dem sista tagen i lönsboda. konstigt nog saknar jag det inte alls, inte det minsta. givetvis saknar jag att ha nära till mina vänner, men lägenheten och lönsboda kan slänga sig i väggen!

denna helgen har bestått av en hel del jobb, förkväll i fredags till 21.00 och jobb igår. på kvällen blev det mys, prat och godis med emmie. vi gick även en runda nere i stan då det var "kulturnatten", mest en extra anledning att få festa till det lite extra skulle jag tro (; idag har tagit till vara på min lediga söndag. låg i sängen till klockan ett, promenad i regnet för att inhandla frukost och resten av dagen har varvats mellan att vila ögonen på min bok eller på min dator. för ja, jag har blivit med dator! min allra första egna lilla dator. en svart 10 tums msi wind. kärlek vid första ögonkastet. den får nästan plats i alla mina handväskor! nåja, nu ska jag renskriva lite idéer till stormötet på salongen imorgon, därefter blir det mys med robin innan jag somnar. pusspåer!