easter.

det är ett tag sedan jag skrev. i torsdags spenderade jag alltså min tid med syster. i fredags åkte jag och robin hem till hans mamma där det bjöds på mat och massor av påskgodis. vi spelade lite sällskapsspel och bara umgicks. en trevlig kväll med robins mamma och syskon. lördagen var väldigt lugn för min del, pratade lite med martina i telefon och jag bestämde mig för att skippa granada. jag låg hemma och läste, såg filmen horton med robin och tog det bara allmänt lugnt. igår, söndag slappade jag under dagen och sedan kom syster och vi kollade på topmodel-reprisen, sedan film med robin och david. för att sammanfatta min helg har den varit lugn och skön, jag behövde komma bort från allt och bara få tänka lite i lugn och ro vilket har varit skönt. nu är jag laddad inför en veckas lov med mina nära och kära! nu ska vi göra en lite lyxigare lovfrukost med frallor och gott pålägg och se en film med syrran!
ciao!

sisterday.

godmorgon! idag är det min första lovdag och jag njuuter! gårdagens skoldag var lagom skön innan lovet skulle börja, under morgonen arbetade vi med hårologis produkter på varandra. dvs att vi tvättade varandras hår, blandade inpackningar och sånt där skönt! efter det hade vi en timmes svenska där vi pratade om nationellaprovet. fick även becky till att följa med på balen, det ska bli såå kul! (: på bussen hem fick jag sällskap av frida, det var kul att få snacka ordentligt för en gångs skull! väl hemma tonade jag min mosters hår och träffade syster en snabbis. på kvällen spelade jag och robin tv-spel och småkollade på topmodel. ebony åkte ut! hon var en av mina favvisar ju! ;/

idag vaknade jag och fick en massa energi av solen som skiner, så om en timme ungefär ska jag ta bussen till älmhult och träffa alexandra. vi ska ta en fika, promenera och kolla lite i affärer. en systerdag blir det iallafall! nu ska jag välja kläder, fixa frillan och slänga på lite smink.
ciao!

cupcakes.

efter skolan igår blev det som sagt middag hemma hos mamma & alex. de hade även bakat världens, och då menar jag världens godaste muffins till efterrätt! vanilj och chokladmuffins med chokladbitar och marshmallows i, ovanpå var det chokladglasyr och kokos. det låter helt galet men gud så gott det var! efter att ha umgåtts med dem ett tag följde alex och hennes kompis idag mig hem, där jag fixade lite inför morgondagen och bytte om till sovkläder. klockan 21.00 hade jag planerat att se '2 1/2 men' och 'hundra höjdare' men istället somnade jag i första reklampausen. nåja, jag var trött och behövde antagligen sova ut.

tisdagen inleddes med sovmorgon och lektion mellan 9.40-11.00 där vi kammade ut våra dockor, inte helt lätt idag! just nu sitter jag i biblioteket där jag filar lite på min powerpointpresentation i projektarbetet, har även gjort eva's läxa vi fick idag. i eftermiddag blir det kanske en springtur och syster ska även lära mig baka dem där muffinsarna!
ciao!


walking my troubles away.

min söndag blev superbra! efter min och robins promenad lagade jag middag till mig själv(!) guldstjärna på det! haha. det blev stekt lax med potatissallad, såå gott! efter ett tag kom alexandra hit och vi bestämde oss också för att ut och gå en långpromenad på 1,5 timme vilket var riktigt skönt. det är så skönt att prata med någon som förstår. efter prommisen gick vi till statoil och köpte choklad och lade oss sedan i sängen och kollade på parlamentet och filmen "employee of the month".

just nu sitter jag i skolan och vi ska strax fortsätta skriva på vår projektrapport. under förmiddagen har jag börjat på min upsättning inom renässansen, mycket roligt men knepigt! efter projekttiden blir det svenska och sedan är skoldagen slut. påväg hem ska jag möta alexandra och ta samma buss och vid 18.00 tiden blir det middag hemma hos mamma. resten av kvällen återstår det att se vad som händer!
ciao!

a night with my girls.

lördagen inleddes med en två timmar lång promenad tillsammans med robin och en varsin glass, vilket var superskönt! på eftermiddagen blev det en snabbdusch och sedan åkte jag med madie till osby där vi skulle äta middag tillsammans med tjejerna och kolla på medlodifestivalen. lax och pommes, grönsaker & tacochips med dip och en paj fylld med bär bjöds det på och allt var riktigt gott! kvällen fylldes med massor av skratt, mycket prat och vi enades om att rätt låt faktiskt vann. mina favoriter var perelli och amy diamond, men hon fick förvånansvärt låga poäng. jag tror dock att perelli gör sig bäst i den stora finalen, så jag är glad över att hon gick vidare. påväg hem hann min kära madie fylla 19 år så jag och nikki var först med att gratta henne. jag hoppas hon får en superbra födelsedag, för det är hon värd! jag är nyss hemkommen från en promenad med robin, vädret var nästan lika skönt som igår. vad som händer resten av dagen återstår att se. jag ska ialla fall passa på att njuta av att vara ledig.
ciao!

my mama's birthday.

onsdagkväll och den 12:e mars vilket innebär att det är min mammas, mosters och farmors födelsedag. efter att mamma kom hem tidigare från sjukhuset så blev det bestämt att vi skulle fira henne lite idag med, och inte tackar man nej till lite kalas? ;) så klockan 17.00 bjöds det på kinamat och marängtårta hemma hos mamma och alex. skoldagen gick fort, under morgonen rullade vi upp dockor och letade smycken inför våra kultur&stilhistoria-frisyrer, därefter var det mentortid där vi fick tillbaka vårt hår&färgprov vilket gick mycket bra. innan dagen slutade hade vi en timmes svenska där vi lyssnade på texter inför nationella provet, vilket gjorde mig sömnig. efter skolan rullade jag och emelie klart några spolar på våra dockor, därefter stack vi ner i stan och köpte mat och snackade tills våra tåg gick.
nu blir det cola light, ferraribilar och tv:n, roomservice & topmodel väntar!
ciao!


image100

en bild på min nya, blommiga blus! i love it!


my minibreak.

usch, idag känner jag mig lite krasslig, min hals gör ont så idag stannade jag hemma, vi har bara en letion mellan 9.40-11.00 så jag missar åtminstone inte en hel skoldag. dessutom har jag fått höra mycket som jag varken vill höra eller behöva fundera på. ibland behövs en minipaus, så är det bara. promenaden igår med madde värmde gott.
om ett par timmar ska vi åka in till kristianstad en runda som vi planerade igår, eftersom vi ska inhandla en present till mamma som fyller år imorgon men som ska firas ikväll. sistaminuten, jag vet! så när vi kommer hem från stan blir det middag och efterrätt hos mamma, supergott! nu ska jag ta och fixa till mig lite, käka frukost och ta en halstablett!
ciao!

sunglasses.

kom hem för en timme sedan ungefär och nu är strax middagen klar, idag blir det räkor i creme fraiche, lök och broccoli tillsammans med pasta. smarrigt! lite senare blir det eventuellt en promenad med madelen. tyvärr hade klänningen inte kommit in på gina tricot, men fyndade dessa solbrillor på glitter sitället för yka 39,50 :-



image99

hårologi.

en lektion kvar i svenska, sedan är skoldagen slut! under förmiddagen har vi suttit och lyssnat på ett föredrag om hårologi, vilket är en hel uppbyggnad av produkter och mixer och allt möjligt som bygger på hur starka ens hårstrån är och sådär. det var faktiskt intressant och nu är det tänkt att vi ska vi jobba med det lite i skolan, sedan avlägga ett prov och klarar man det får man göra en 2-dagars kurs med dem och bli hårolog. tjusigt, va? efter lunch lyssnade vi på några tjejer i klassen som redovisade sitt projektarbete, en snygg kalender med stjärntecken i. efter skolan ska jag och mikkis ner i stan en runda, jag ska försöka hitta en present till mamma som fyller år i veckan och en klänning från gina tricot som jag trånat efter ett tag.
ciao!

eggs on a sunday morning.

godmorgon! idag vaknade jag redan halv nio och kunde inte somna om, så satte på mig mina duntofflor och smög iväg till datorn. när äggklockan ringer här bredvid mig ska jag ut i köket, där jag kokar ägg och har brett smörgåsar som jag ska väcka robin med frukost på sängen vid 10.00 när miami ink börjar. lite vardagslyx är inte helt fel!

min helg har varit lugn, de flesta tjejrna hade saker på gång så jag har bara tagit det lugnt och njutit av det fina vädret! i fredags när jag kom hem från praktiken ville robin överraska mig lite så han fixade lite god mat och köpte godis, vilket alltid är lika uppskattat från min sida! ;) igår sov jag ut, tog en lång dusch och fixade till mig lite och sedan var vi duktiga och städade undan i lägeheten och diskade. så nu ser det inte längre ut som tredjevärldskriget här hemma. vi var även ute och gick en lååång runda eftersom vädret verkligen var vårigt, varmt och skönt igår. me like! väl hemma lagade vi mat och skrattade åt att carola inte gick vidare i melodifestivalen. elakt, jag vet! men kul, eller hur? på kvällen kom gustaf & johan hit och killarna spelade lite guitar hero. jag kände mig lite krasslig, hade lite ont i halsen och var ganska seg så jag kollade på filmen "how to lose a guy in ten days", gammal favorit.

i eftermiddag ska jag klippa mimmi, och lite senare kommer syster hit. vi ska äta middag tillsammans och spela tvspel, såklart! nu är äggen klara!
ciao!

hairshow.

inga vanliga lektioner idag, istället hjälpte jag becky med att sminka några av hennes modeller till deras hårvsining de hade idag. dem har haft en modevisning som sitt projektarbete och idag var det alltså dags för den! många av frisyrerna var riktigt coola, musiken var superbra och alltsomallt var det en bra visning! (: jag, jennie och kicki delade även ut flygblad till alla vi kunde hitta på nicolaiskolan och det kom en hel del människor på båda visningarna. påväg hem från tåget fick jag sällskap av linn, mycket trevligt! väl hemma hade jag två klippningar, kevin & dino, så har tjänat mig en extra slant idag. därefter lagade jag, (läs; jag) middag! försökte mig på spaghetti & köttfärssås men robin lade sig i hela tiden angående min sås, men gott blev det ialla fall! efter maten somnade jag i någon timme och robin väckte mig igen lagom till topmodel, vilken sötnos! nu ska jag fortsätta kolla, det är idag de fixar allas hår ju! (:
ciao!

a little bit of sunshine.

tisdag eftermiddag och jag hamnade här en liten stund. skoldagen var kort, började 9.40 och slutade 11.00 men fick sällskap av annica både på ditvägen och hemvägen så resan var helt klart värt besväret! ;) stannade kvar en stund efter skolan och gjorde klart företagsstencilen, hår&färgläxan och 2 permanentrullningar jag missat sedan tidigare, skönt! nu är det ur världen liksom. när jag kom hem halv fyra lagade jag och robin middag, stekt kycklingfilé med klyftpotatis, grönpepparsås och grönsaker, mumma! nu har jag kollat runt lite på datorn och försökt hjälpa linn med att välja glasögon. hon är supersnygg i dem! snart ska jag och robin ut och gå en runda, det är ju så fint väder idag! fast lite snopen blev jag allt imorse när det var snö från perstorp till helsingborg men ingen hemma. det är jag dock väldigt glad över, snö är inte riktigt min grej ni vet. min blommiga blus från h&m kom i slutet av förra veckan, som jag trånat efter ett bra tag. i just love it! även ett par rosa och blåa tights blev mina, snyggt med lite färg på benen i vår!
nu blir det promenad!
ciao!



LA ink.

uppdatering! gårdagen började med att jag och robin fixade till oss och åkte på kalas till hans mamma i osby. träffade nick och rebecca vilket alltid är lika roligt. runt halv åtta var vi hemma i lönsboda igen, efter att ha varit i nick's hus som han håller på att bygga en sväng. det kommer bli så sjuukt snyggt när det är klart så ni anar inte! linn hämtade upp mig här hemma och sedan körde vi hem till madelen där hon ordnat lite förfest för några granada-sugna tjejer. där umgicks jag, linn, madde, martina, linnea och nattie kring fina drinkar och chockladfondue. jag fick göra en mini-version av martinas djungelfrisyr och vi hade en mycket trevlig kväll! några timmar senare fick jag skjuts hem av linn och väl hemma låg jag och robin och pratade några timmar och såg en film, mysigt!

söndagen inleddes som vanligt med miami ink-repris på morgonen, jag och robin har även sett nästan hela säsong 1 av LA ink med Kat Von D som jag absolut avgudar! hon är sjukt duktig på det hon gör och hennes stil är grymt skön. hon är riktigt snygg och passar sjukt bra i den stil hon har. stjärnorna vid tinningen gillar jag starkt, men det är inte riktigt min stil. däremot har jag en tatuering på g som jag velat ha superlänge och idag tog nick med mig till en tatueringsstudio i hässleholm där han känner ägaren, så vi fick komma dit och kolla när han jobbade på en kund, kolla i lite böcker och sådär. så nu är jag nästan helt säker på hur min ska se ut, nu ska jag bara spara ihop pengarna och sedan blir jag märkt för alltid. och tro nu inte detta är något jag fått för mig för 5 minuter sedan och ska impulsgöra, jag har velat tatuera mig på det här stället sedan jag gick i högstadiet och snart ska det äntligen bli av!

och nu måste jag faktiskt få skryta lite också, men det är inte om mig, utan om robin. till att börja med så berättade nick för tatueraren att robin var duktig på att rita och visade hans hemsida. ägaren kollade på bilderna i typ 3 minuter sedan gav han sitt visitkort till robin och sa till honom att han hör av sig när han vill bli lärling. fan vad roligt! jag är så glad för hans skull, vilken boost för självförtoendet att få höra en sådan sak. och en ännu bättre grej! robin mailade till dem på LA ink för att fråga lite och berömma dem för deras arbete och en av dem svarade! han hade kollat robins hemsida och gillade vad han såg. robin blev givetvis glad för berömmet men svarade inte på mejlet. två dagar senare fick han ett nytt mejl från killen på LA ink som undrade om han kunde få köpa en tavla av robin. WOOOHOO! hur coolt hade det inte varit och få se sin egen konst på väggarna i LA inks studio? jag hoppas robin tar tillfället i akt att njuta av bekräftelsen han fått nu, han är alldeles för blygsam. jag är stolt, riktigt stolt!

min nya pepplåt är utan tvekan Michael Jackson feat Fergie - Beat it! jag älskar Fergie i låten, sjukt bra! nu ska jag lägga mig i sängen, käka vindruvor och se tv/film.
ciao!


image95


my girls.

nyss hemkommen från lite tjejmys hos nikki. nattie hämtade upp mig och emelie i osby efter praktiken, vi plockade upp marielle och lina och körde därefter hem till annica. där hemma träffade vi även martina, madde, linn och linnea. jag har slingat och klippt annica's hår och alla har mest bara umgåtts. en rikitgt mysig kväll med skratt, vilket gav mig en energikick! ♥  nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i sängen, imorgon väntar kalas i osby och kanske fest!
ciao!