it breaks my heart.

det gör ont i mig att min käraste syster ska känna såhär.
det gör ont i mig, eftersom ingen, ingen alls, förtjänar att må såhär.
det gör ont i mig att se någon jag tycker så mycket om ledsen och förvirrad.
allt jag vill är att få dig att känna dig älskad, omtyckt och betydelsefull.
för det är du, alexandra.
<3



there's a bit of peace in my heart tonight.

för att förklara mig kortfattat så har jag haft en riktigt bra helg, bästa på länge faktiskt! den inleddes med studentfest på sportbaren i osby med filmtema, så jag fick agera cleopatra kvällen till ära. jag hade en riktigt kul kväll faktiskt, dansade, träffade gamla klasskompisar och skrattade hela kvällen. linnea var supersnäll och körde hem mig efter en kort tripp på puben där vi ganska snart konstaterade att medelåldern låg på 50+, men sånt är livet. lördagen började bra, jag och robin åt mysfrukost i sängen och kvällen spenderades hemma hos annica med henne och madelen. en kväll med massor av mys, tjejsnack och flum. min söndag har varit robin-söndag, så vi fixade till oss, åtr frukost och var ute och gick i 1,5 timme. därefter satte vi oss tillrätta i solskenet i parken och bara njöt och pratade om allt mellan himmel och jord, sådana dagar behövs. och idag känner jag mig varm om hjärtat för att jag har så fina vänner och min fina, fina robin. under eftermiddagen låtsas-grillade vi,alltså stekte korv på spisen=korv med bröd och åt ute på balkongen. vad gör man inte, liksom? haha. nu är vi nyduschade och ska spendera resten av kvällen i sängen, med tvmys och chips & dip ;) en ny vecka väntar imorgon, och det känns mycket bra!
ciao!

barbeque.

skärpning! jag har inte bloggat på e v i g h e t e r! men till mitt försvar så har jag haft sjukt mycket att göra i skolan och robin har jobbat vid datorn, så det har helt enkelt inte blivit av. jag tänker inte rabbla en hel uppsats om allt som hänt sedan sist men jag ska ialla fall berätta lite om min helg.

vi samlade alla tjejer utom två, så 13 stycken brudar åkte hem till martina där vi grillade och åt god mat på altanen som martina dukat superfint. efter maten blev det massa prat, skratt, minnen, poserande framför kameror och mys. madelens brownie gjorde stor succé, det var sjukt gott! guldstjärna till dig, madie! efter många timmars mys åkte några vidare till osby, och några av oss kollade på en film jag & annica hyrt som var tja, riktigt dålig faktiskt. jag måste dock berätta att så mycket som jag skrattat denna kväll har jag inte gjort på väldigt länge. det behövdes verkligen. med risk för att bli sådär kletigt-sentimental så måste jag bara skryta om vilka fantastiska vänner jag har. ni finns alltid där, ni lyssnar när jag pratar och förstår även om jag inte säger något. denna kvällen betydde mycket för mig, så tack! mitt i allt kaos i mitt liv så finns i där och får en att se på saker ljust igen. en särskild eloge måste också gå till emma. hon köpte en mobiltelefon av en telenorförsäljare enbart för att han var snygg, och hon fick mig att skratta hur många gånger som helst under kvällen, vilken tjej!

idag har jag varit i skolan, gjort ett hårologiprov, kammat in min docka och haft en meningslös företagslektion. dagen gick fort och det gillar jag! efter skolan kom jag hem till en tom lägenhet, robin var i växjö. jag fixade lite här hemma och fick lite tråkiga saker gjorda sedan åt jag middag hemma hos mamma. resten av eftermiddagen har jag myst med robin och det ska jag fortsätta med resten av kvällen också!
ciao!

long time, no see.

den senaste tiden har bara sprungit förbi och jag har haft fullt upp överallt känns det som. men jag gillar att ha saker att göra, trots allt. ni får en kortfattad uppdatering om det viktigaste som hänt den senaste tiden i mitt liv, enjoy! fredag: praktik, kom hem vid 21.40 och blev hämtad av martina och annica, vi åkte hem till annica för mys och tjejsnack. mycket trevligt! lördag: jag hade en barnklippning på morgonen och kvällen kom martina hem till mig. vi kollade på körslaget eftersom vi är lagom pensionärsskadade redan och åkte därefter bort till annica där det var tjejförfest. mycket rolig kväll med några av mina favoriter! söndag: pluggpluggplugg och film på kvällen med robin och sis. måndag: redovisning av vårt projekt, finally! det gick bra och det är skönt att ha det klart. väl hemma lagade jag och robin middag, resten av kvällen har spenderats framför datorn där jag skrevit klart mitt tal och pm som ska hållas på onsdag. tisdag: redovisning i kultur&stilhistoria och efter det ska jag och sis gå en runda i helsinborg. sis kom precis hit och snart är det snart dags för 100 höjdare och sedan sängen!
ciao!