my boyfriend is a celebrity.

under dagarna som gått har jag mest chillat. i onsdagskväll fick jag träffa både madde och martina en stund, och vi hade lika roligt som vanligt. min fredag spenderades tillsammans med martina, vi såg filmen factory girl med sienna miller, en av mina nya favortifilmer! helt sjukt skruvad & bra, jag älskar karaktären edie i filmen, hennes stil & kläder är sjukligt snygga! under samma dag fick jag också reda på att robin kommit med i en bok som säljs över hela världen, med en målning han gjort som är superfin. kategorin han kom med i är "the worlds most beautiful computer graphic characters" i boken exotique 3. boken används av artister/konstnärer, filmskapare och människor över hela världen, som sagt. äntligen har han fått lite bekräftelse på hur duktig han är, och han ska verkligen vara stolt över sig själv, för jag är sjukt stolt över honom! ♥

därefter kom lördagen och helsingborgsfestivalen väntade. jag, robin och johan fixade till oss och körde till helsingborg för att festa med gustaf i hans lägenhet. jag och 3 killar, inte illa, haha! det blev hämtmat, fyllespel & många skratt, för vi hade sjukt roligt. runt 23.00 stack vi ner till stan, gick en runda & kollade läget och därefter satte vi oss på dahlbergs & tog oss en varsin drink, mojito för killarna & cosmopolitan för min del. johan & robin kunde inte motstå "ravetältet" utanför så de gick in för att kolla läget. så småningom vågade jag & gustaf också oss in och vi fyra låtsades att vi käkat lika mycket e som alla andra inne i tältet och shakade loss. en mycket lyckad kväll, måste jag säga. dagen efter var vi lika sega allihop, och efter lite snack om gårdagen & en halv film började vi köra hemåt. det blev frukost på mcdonald's för min del, en happy meal är inte helt fel när man är bakis alltså! väl hemma blev det filmtittande & mys tillsammans med robin och godispåsen från videomix.

igår var det måndag, under dagen slappade jag mest, drömde om mina nya kläder jag vill köpa, hur jag vill färga håret, vilken färg på naglarna jag skulle ha denna dag och andra livsviktiga tankar. på kvällen blev det impulsbestämt att vi skulle åka och kolla på bio i kristianstad tillsammans med nick. så vi körde in till stan lagom till 22.00 visningen av simpsons, the movie och den var helt sjukt rolig! "spiderpig, spiderpig" hahaha! ett måste att se, jag lovar!

min dag har än så länge varit lugn & skön. nu när jag har semester tänker jag utnyttja det till max & göra sköna saker och sådant jag känner för. så att jag inte kan beklaga mig när skolan väl börjar om att jag inte är utvilad och redo för en ny termin, som jag brukar göra. jag har legat och läst en ny bok i sängen med melody som sällskap, suttit lite vid datorn och snart ska jag in i duschen. ikväll är det middagsbjudning hemma hos mamma med några nära & kära och vi ska äta langos, mums! (ett litet minus är att mitt nytvättade hår kommer lukta frityrsmet resten av kvällen, men det överlever jag förhoppningsvis.) resten av veckan ska jag göra precis det som faller mig in och jag ska givetvis umgås en hel del med mina nära & kära (:
ciao, joanna.


image12

robin's bild som kom med i boken exotique 3,
sjukt fin, eller hur?


the day after yesterday.

började dagen med att diska, inget vidare kul måste jag erkänna, men de där bananflugorna var inget vidare trevligt sällskap längre. därefter åkte jag in till kristianstad med mamma & johan en runda. köpte mig en ny snygg väska på H&M och 2 nya nagellack från mavala, sweetie & bubbly, superfina! (: när jag kom hem hann jag se slutet på en film, tillsammans med robin, johan & jessica. när de åkt hem lagade vi mat & kollade på film, cherry crush. helt okej, faktiskt. imorgon ska jag nog träffa felizia och fläta hennes hår inför emmaboda. hoppas ni får det superkul där, tjejer. i'm gonna miss you!

jag har varit seg, trött & på myshumör hela dagen, resten av kvällen ska jag tillbringa med robin och bara mysa. ♥
ciao, joanna.

dance mania.

gårdagen började med ett pass i kiosken, därefter stack jag hem & robin lagade mat åt mig, eftersom han är så snäll. därefter kopplade vi in dansmattan & dansade i 2 timmar, sjukt roligt & svettigt! runt 20.00 kom linn & gustaf hit, vi gick ner på statoil och inhandlade lite godis & läsk och resten av kvällen ägnade vi oss åt att dansa, tillsammans klarade vi nästan (!) den svåraste dansen av allihop, haha! när vi inte orkade dansa mer satte vi igång en film, som både jag och linn somnade till. en superrolig & mysig kväll, tack allihop! ♥
idag är det söndag, "tvätt-dag" för min del eftersom jag är "stor" nu. vid halv 3 påbörjar jag mitt kvällspass i kiosken, och efter det blir det mys med robin.

måste slänga in ett tack till alexandra som höll mig sällskap hela kvällen i kiosken & hjälpte mig packa in alla tidningsställ i ösregnet, vilken hjälte! en mycket roligare eftermiddag/kväll tack vare henne, helt enkelt.
ciao, joanna.

brats in a cabroilet.

brats är väl att ta i, men det var ialla fall så man kände sig när vi gled runt i annica's nya cabbe i stora, svarta solglasögon, håret yrde i vinden och bra musik spelades på högsta volym. jag har haft en helt sjukt rolig dag med annica & madelen! ♥ vi är lika crazy, alla 3 (; först körde vi en runda till osby, därefter hässleholm där vi fyndade smycken på glitter & käkade sallad/bakadpotatis på grafitti. efter några varv i stan körde vi tillbaka mot osby och sedan hem till lönsboda. hemma hos mig & robin var gustaf och rickard, de hade plockat fram dansmattan och kopplat in till projektorn så där fastnade vi någon timme och efter ett tag blev vi riktigt bra, eller mja, hyfsat bra ialla fall (: därefter begav sig folket hem och nu sitter jag här med melody i knäet. som förövrigt har konstaterats att vara en kille, av madde's mamma ejvon. "är det inte ballar jag ser där?" haha!
nu blir det tv & lite mys med robinek.
ciao, joanna.

home sweet home.

i'm back! i onsdagsnatt kom vi hem efter 5 dagar i polen, ca 2,5 dygn har spenderats sittandes/skruvandes/sovandes i bil och 15 timmar på båt sammanlagt tur & retur, vi har kört ungefär 200 mil sammanlagt, inte illa med tanke på hur trafiken fungerar i polen. de är helt sjuka, kör i 140 kmh på 70-vägar, kör om 2 stycken i sidled, lastbilar kör om varandra på småvägar och vid vägkanten finns skyltar som varnar för fyllehundar & att man ska akta sig för att bli överkörd, helt sjukt! har man inte haft dödsångest tidigare fick man ialla fall känna på det ganska rejält. för min del var nog båtresan dit värst, 9 timmar på en gungande båt fick min mage att vända sig ut & in, vilket resulterade i att det för min del kändes som världens största fylla+baksmälla samtidigt, konstant i 9 timmar. båten gungade, vi satt inne på värsta "finlandsfärjediskot" där de spelade världens sämsta polska musik på högsta volym & alla rökte som borstbindare. och tro mig, jag försökte skölja bort mitt illamående med sprit, men det funkade inte. det var heller inget vidare att vakna i sin lilla sovhytt av att man mådde helt sjukt illa och allt bara gungade, men jag överlevde. på hemresan var jag nämligen klok nog att köpa med mig, lägg märke till: polska (!) åksjuketabletter. inga dåliga grejer det där, inte. läste på paketen att 2 tabletter var en ganska hög dos & lämpade sig bäst för vuxna. så jag drog i mig 3 stycken för att vara på den säkra sidan, plus att jag inte sovit på ett helt dygn & inte ätit något blev resultatet, WEEHUU! har aldrig varit så stenad i hela mitt liv, haha! tungan hände inte med, så ett tag trodde jag faktiskt att jag blev efterbliven, när jag inte kunde prata längre. det kom liksom inget när jag öppnade munnen, haha! mina pupiller blev stora & små om vartannat, jag sa konstiga saker, var helt dåsig och kunde inte gå riktigt, det är ialla fall vad jag fått höra. jag befann mig däremot i paradiset.

vi kom fram till robins pappas hotell & restaurang (med gym, bar, dansgolv/matsal, pool) under fredagkvällen, men sletna som vi var efter ditresan gick vi & lade oss ganska snabbt. på lördagen, 070707 var det dags för bröllop i en kyrka i närheten av hotellet. jag kunde sagt att det var en jättefin ceremoni om jag förstått ett ord av vad de sa, men det gjorde jag inte, eftersom alla pratade polska. har dock hört i efterhand att prästen sagt "jag tar det sista lite fortare eftersom svenskarna börjar bli uttråkade", haha! hennes klänning var ialla fall jättefin. därefter var det middag & fest resten av dagen & hela natten lång. polsk mat är inget, jag rekommenderar. det är enbart fettknutor & flott i allt, så jag har överlevt på macka med räkost. och vilken lycka när man kom till en affär som hade "svenskt" godis, twix blev min räddare i nöden! under söndagen var det fotbollsturnering och ännu mera fest, solen sken & alla njöt av lite slappetid, på kvällen lånade vi adam & oscars bärbara dator och kollade på film och åt världens konstigaste chips. varför finns det chips med smak av purjolök? eller med grilladkyckling smak? inget vidare, alls. på måndagen var det äntligen dags för lite shopping, som jag längtat! jag tog det faktiskt ganska lugnt med shoppandet ändå, köpte 2 linnen, 2 tshirt/klänningar, 2 väskor och ett par skor. deras köpcenter var riktigt stora faktiskt och vi utnyttjade öppettiderna till 21.00 till max (: tisdagen blev det också shopping efter att vi städat ur hotellrummet och packat ihop alla våra saker & sagt hejdå. runt 21.00 var shoppingtiden slut för dagen igen, så då började bilresan på autobahn, så jag har varit i tyskland också! (; efter ett dygn i bil blev det båtfärd till ystad, sedan ett besök på max för lite mat och sedan var vi äntligen på väg hem till lägenheten. en sjukt rolig resa har det varit!

nu har det nästan gått en vecka sen jag kom hem, dessa dagar har jag jobbat nästan allihop och det blir jobb idag med mellan 13.15 - 20.15, men madde har lovat att komma & hålla mig sällskap en stund idag, ska bli så kul att få träffa henne igen! imorgon är jag ledig & dagen ska spenderas med madde & annica, vad jag vet än så länge. fredag, lördag, söndag blir det jobb igen & kanske en tripp till östersjöfestivalen om tiden finns för mig.

nu är det dags för mig att ta tag i mig själv ordentligt, på vissa plan. det känns som om jag inte haft tillräckligt med tid för vare sig mig själv, robin eller vännerna. så kanske det inte verkar för andra, men just nu känns det som om jag jobbar hela tiden, antingen i kiosken, eller så klipper jag, eller så är det något annat som ska fixas. som tur är har jag hunnit pressa in lite tid med mina tjejer emellanåt ibland, och nu efter en vecka i polen ska vi ses ännu mer är det tänkt. det är svårt när alla jobbar på olika tider & platser, men det ska nog gå att lösa. och tid för mig själv har jag unnat mig den senaste veckan, jag har umgåtts lite med robin, varit iväg & shoppat med familjen & klämt in en filmdate med martina också. men för mig är det en stor grej när jag inte har varken ork eller lust att ta bort mitt avskavda nagellack och måla på nytt. jag behöver ny energi, helt enkelt!
ciao, joanna.

shopping with my sister.

efter gårdagens jobb i kiosken tog jag & alexandra bussen till kristianstad för att inhandla det sista jag behövde inför resan. vi hade supermysigt, kollade in nya gallerian och käkade på subway. jag hade riktig tur med typ allt jag köpte också, inne på cubus köpte jag l'oréal sublime bronze och till den fick man l'oréals ansiktsmjölk & ansiktsvatten för den hudtyp jag har och som jag alltid köper. därefter inne på åhlens, när jag köpte lancomes mascara, var det ett erbjudande denna vecka så om man köpte mascaran till ordinarie pris fick man även en eyemakeup remover & en liten ögonkräm, vilken lycka! hittade även lite annat smått & gott som behövdes, men mitt bästa köp måste vara mina nya svarta gladiatorsandaler, true love!
under kvällen hjälpte alex till med att packa & fixa lite annat här hemma, vi fick också rycka in och hjälpa martina i kiosken då en av kyldörrarna trillat av, hur det nu gick till, haha!

nu är det 4,5 timme tills vi ska åka, först hem till rebecca & äta och därefter kör vi till ystad och hoppar på båten mot polen. jag är livrädd just för båtturen, eftersom vi ska sova på den också, men det ska nog gå bra (: nu ska jag fortsätta packa det sista, duscha och köpa lite tidningar att läsa på båten. hoppas alla får en skön helg & en trevlig visit i båstad, i'm gonna miss you!
ciao, joanna.


my levis 501's.

total lycka idag! gick hem till mamma för att hälsa på i hennes nya lägenhet & snacka lite, och när hon håller på att packa in sina kläder i garderoberna drar hon fram ett par avklippta levis 501:or i snygg sliten blå färg och jag skriker rakt ut! är det något jag letat efter länge så är det ett par snygga småslitna jeansshorts och när jag läste häromveckan i SOLO att den snyggaste modellen att göra jeansshorts av är just levis 501:orna har jag undrat över hur jag ska få tag på ett par snygga sådana. och där fanns de, lagom slitna, snyggt avklippta och med hög midja. eftersom min mamma är så himla schysst fick jag shortsen av henne, that made my day. ett nytt klädesplagg om dagen är bra för magen, enligt mig.



image11




a lovely atmosphere.

helgen är förbi och den har varit riktigt bra. lördagen började med jobb till 20.15 sen kom jag hem och då hade robin lagat mat till mig, vilken prins. ♥ därefter bytte jag om och åkte i ilfart till osby, sminkade & fixade mig i bilen påväg till natalies 18-års fest. väl framme möttes jag av många härliga ansikten, och min kväll var riktigt lyckad. det var otroligt roligt att träffa dem man inte sett på länge, måste jag säga. "tack för senast!" var det första cammen sa när han såg mig, och senast vi sågs var nyår, flera månader sen, haha! en mycket bra kväll avslutades runt 1.00 då nick hämtade mig och vi snackade om mytomaner hela vägen hem, haha.

dagen efter började jag jobba 8.45 i kiosken och mådde som jag förtjänade. fyfan, är allt jag har att säga. men jag överlevde det också, kom hem vid 15.00 och då väntade 2 klippningar. efter det stack vi ner till nya pizzerian och käkade pizza, jag, robin, rebecca & hennes barn och mimmi. någon timme senare åkte de hem och jag började på robins hår, klippte & färgade och han var klar vid 23.30 typ, en riktig lång dag, speciellt om man samtidigt är bakis. vi kollade på film samtidigt som färgen satt i tillsammans med nick, failure to launch med min favorit sarah jessica parker, och den var både rolig & mysig.

måndag idag igen och klockan 13.15 börjar ett nytt pass för mig i kiosken, imorgon är jag helt ledig och onsdag är det jobb igen. sedan är det torsdag och vad händer då? då åker jag till polen! weeho, bröllop, fest & shopping :) jag längtar!
ciao, joanna.