j.p. chenet.

jag saknar att skriva av mig, men nu är det dags igen. känns lite onödigt att skriva om alla mina dagar då de är kusligt lika för tillfället ;) som madelen säger är det bättre att leva livet än att skriva om det. jag sliter lite extra nu, sen ska jag minsann leva. jag ska shoppa, äta god lunch på uteserveringar, dansa i obekväma klackar med mina underbara vänner och skratta tills jag får ont i magen med robin. min helg var underbar, jag var helt ledig och lördagen spenderades med robin. vi gick  hela strandpromenaden och lite till, ät glass på glassbåten, spelade tv-spel (vad annars? ;)) och kollade på film. i söndags var det dags för färg&klipp. för emmie, då alltså.  vem vill ta sig an min utväxt? efter några timmars stök, fix, prat och skratt var det robin's tur att friseras. resten av kvällen åt jag godis och bläddrade i elle. igår, jobb 12-20.30 och idag jobb 11-21.00. imorgon jobb, men innan dess en morgonpromenad och efter jobbet ska johannes bli fin i håret. sen är det torsdag och då är jag ledig, megaskönt! fredag jobbar jag 14- tills gästerna vill gå hem, jag är home alone så de får gärna stanna länge. sen är det heeelg! förhoppningsvis blir det lite party denna veckan, antingen torsdagen eller helgen.vi får se, vi får se. hade varit trevligt att få svida om till något lite snyggare än min jobb-outfit iaf ;) haha. hoppas mina vänner har det bra. jag saknar förr, jag saknar det, jag saknar allt, jag saknar er! hoppas jag snart får leva lite med er, så som ni lever nu, jag längtar! godnattpuss!

draftbeer.

jobbade mellan 11.00 och 22.30 idag. nu är jag trött. hemma själv är jag med. robin är i skolan och ritar och tävlar om ett ps3. duktigpetter! sjukt ambitös och det är fantastiskt. så därför fötjänade jag ett choklad och en pepsi ikväll. livrädd var jag hela cykelresan i mörkret också men det var det värt. nu ska jag fortsätta kolla på tv och tugga choklad. mitt liv blir bara bättre och bättre! imorgon börjar jag 12. i love sovmorgon. nu svamlar jag. robin kommer hitta mig nerbäddad i soffan med chokladsmulor på pyjamasen. nu slutar jag. godnatt! ps. jag saknar mina vänner! ds.

blow my nose.

föregående helg spenderades med syster som var på besök. lite shopping, godis, film och promenader och jobb på harry's. idag är tredje dagen då jag är brutalt förkyld, har ont i halsen och feber. vill inte vara sjuk mer! ikväll och imorgon blir det jobb på harry's så inget påsk-festande för mig. men om jag känner mina fina flickor rätt så dansar de för mig med. när jag får tillbaka smaken helt ska jag njuta av mina (!) påskägg jag fick av robin igår. he's adorable. och ja, han fick faktiskt av mig med ;) vi gick ner och handlade dem tillsammans men i olika affärer, haha. vi är ett sådant par som är sämst på överraskningar när det "ska" vara det. vi är mer typen som överraskar mitt i veckan med en god middag, eller att man köpt hem favoritgodiset eller förbarmat sig över diskberget. but you can't be perfect! nu ska jag återgå till dåliga tv-serier, min bok och nässprayet. önska mig lycka till bland alla festglada människor ikväll, om de inte är snälla nyser jag på dem! ciao!