i just love him.

efter en fullspäckad dag på salongen med julpynt, julstädning och en mysig fika med lillasyster kom jag hem och på bordet i vardagsrummet väntade en överraskning på mig. världens bästa pojkvän ville ge mig en liten present för att jag klarat gesället, och gissa vad det var? något jag gått och trånat efter ett tag men aldrig köpt. jag är så lyckligt lottad. ♥

idag har vi även varit ihop 2,5 år och det är fortfarande lika fantastiskt!
soulmates.



tom's corner.

en kort uppdatering såhär på kvällskvisten. jag har inte mycket intressant att berätta men det är så skönt att bara få skriva av sig lite ibland, även de dagar man inte gör något out of the ordinary. om inget annat så är det ganska mysigt att kunna titta tillbaka och se vad man gjort med sin tid. idag blev det lång sovmorgon och frukost framför oprah och rachel ray. därefter klippte jag robin innan han begav sig bort till skolan. resten av dagen har jag packat upp, städat och pysslat i lägenheten. har köpt lite fina kuddar till soffan och sängen på indiska som åkte fram och även fransgardiner, som inte riktigt blev som min vision men helt okej. kan även tillägga att jag fick skapa någon form av anordning med hjälp av hårnålar, haha. något ska ens utbildning vara bra till, eller hur? ;) klockan 18.00 hade jag och robin bokat in en middagsdejt. hur knasigt låter inte det? men man får ju anpassa sig till storstadslivet nu ;) haha. nej, skämtåsido. min kära har fruktansvärt mycket att göra i skolan så han bor praktiskt taget där, men en paus då och då anser jag nödvändigt så jag bjöd honom på pizza på tom's corner. den allra första goda hawaii-pizzan med kebabsås jag ätit i karlshamn, för er som är intresserade. få inte för er att jag är någon finsmakare nu bara, mina vänner vet att jag är väldigt bra vän med allt som kallas micro-mat pga bristande matlagningskonster. nu ikväll har jag tänt en massa ljus och krupit upp i soffan med täcke, dator och nya numret av cosmopolitan. nu väntar en fullspäckad vecka! imorgon jobb + pynta salongen, onsdag jobb + möte på salongen, torsdag jobb + event på salongen, fredag jobb och lördag jobb + modeller och utdelning på långlördagen i stan. robin är bortrest torsdag-söndag så det är bara bra att jag blir sysselsatt. imorgon hoppas jag på en fika i stan med lillasyster, jag saknar henne hemskt mycket! godkväll, mina vänner!

i'm a hairdresser, yes i am!

helgen bara flög förbi och innehöll mycket trevliga saker. igår var det redken-visning i göteborg och det var amazing. sjukt coola, snygga och inspirerande visningar. mer om detta i ett senare inlägg när jag kan visa bilder från kvällen. idag var det magknip som övergick i ren lycka. en stor sten lättade från mitt bröst. jag gjorde sista delen av mitt gesäll.. och jag klarade det. JAG ÄR FÄRDIG FRISÖR! finally! det känns så sjukt skönt, så ni anar inte. nu har jag ett yrke, jag kan kalla mig själv frisör och veta att jag är godkänd. en bit på vägen så att säga. så när jag anlände i karlshamn från malmö cyklade jag hem med min packning och stack bort till högskolan för att få träffa robin ett par timmar. han bjöd på räkbomb och hade köpt godis till mig, vilken sötnos. plus att han ordnat en överraskning som kommer i veckan för att jag klarat gesället. vadå universums bästa pojkvän? ;) nu ligger jag nerbäddad i soffan med julmust och cheddarpop, ska snart sätta igång ett avsnitt av nya 90210 innan jag somnar med vetskapen att jag är ledig imorn. just nu är livet på topp. godnatt snyggingar!

i've got a problem.

varning för smådeppigt inlägg. min mobil har gett upp helt, en liten del av mig dog. min rosa lilla vapendragare har övergett mig. så kära vänner, har ni försökt nå mig så vet ni nu varför jag ej är anträffbar. ni kan prova att sms:a till robin's mobil men då vi oftast inte träffas innan 22.00 om dagarna så blir det snigelsvar från mig. kom hem från jobbet för 45 minuter sedan. en hårförlänging och en förkväll senare ligger jag helt död i soffan och hostar och snorar. imorgon är det fredag, efterlängatde fredag. på lördag väntar göteborg och redken-visning, söndag är ångest. saknar mina vänner så hjärtat vrider sig. detta är mitt nya hemma men samtidigt inte. nu ska jag försöka msn:a ihjäl robin och se om han kommer hem snart, annars blir mitt sällskap av 2 1/2 men på tv:n, vilket inte är fy skam egentligen. slutsvamlat för min del. godnatt!


sensation white.





en av de bästa kvällarna i mitt liv.
tack tjejer, tusentusentack.


the greatest of them all.

min tisdag har rusat förbi. under förmiddagen gjorde jag hårförlängning på jenny-naglar på salongen, denna gången med lim vilket jag aldrig jobbat med förut, då jag jobbat med tejp. det var roligt att lära sig något nytt och allt som är pilligt och kreativt på det viset gillar jag. på eftermiddagen fick jag styla till lite hår och därefter tog jag tåget hem och fick viktiga men mindre roliga grejer gjorda samt förberedde mig inför  mötet med min revisor imorgon. har även kollat på desperate housewifes som enligt mig tappat stinget lite, men ändå är ett trevligt måste att fördiva tiden med. när robin kom hem från gymet blev det kvällsmat och nu ska jag se ett avsnitt gossip girl och några av top model nerbäddad i soffan. precis vad jag behöver, höstmys och bara få försvinna in i tv-seriernas värld för en stund. jag har fortfarande inte helt hundra bestämt mig och ordnat min klädsel inför lördag så får försöka fundera lite över det också, gud vad jag längtar!

måste visa en bild som robin gjort som skoluppgift, ett futuristiskt självporträtt. robin med spikklubba, hur han nu tänkte där? ;) haha. jag älskar det! tycker det är otroligt likt och detaljerna är sjukt bra, allt från håret till de uppvikta jeansen. för övrigt skulle jag inte genomlida vardagen utan honom. han ger mig en boost av livsenergi varje gång jag ser honom, håller om honom eller känner hans doft. världens bästa människa, utan tvekan.



tikka house.

snart har ännu en helg passerat och min har inte varit fy skam. igår sov jag länge, därefter fixade jag till mig och cyklade ner till stan. på biblioteket lånade jag tre nya böcker att fördriva pendlandet med och på 34:ans second hand fick jag 4 väskor med mig hem för 50 kronor. det är vad jag kallar ett ordentligt glädjepiller, mina vänner. när jag kom hem blev det frukost och därefter fick vi fint besök i form av rebecca. vi kollade kläder på internet, storhandlade på citygross, kollade på film och åt indiskt (ja, igen!) från tikka house som enligt mig är en av karlshamn's guldställen. idag har varit en riktigt slappe-söndag like back in the days då man bodde i lönsboda. sovit länge, ätit favorityoggin till frukost, kollat på tv-serier och spenderat på tok för många timmar med min bebis på magen nerbäddad i soffan. bebisen är givetvis datorn (; robin skulle slå på stort med en riktig "hemma hos föräldrarna-middag" med stina's kyckling, ris och hemmagjord sås. det gick sådär. jag personligen gillar inte stina's ugns-kyckling överdrivet mycket. men det sorgliga var nog att robin's hemmagjorda sås på sky, buljong och mjöl var det godaste, hahaha. "det är tur vi har chips med dip hemma" var robin's kommentar. och jag kan inte annat än hålla med. resten av kvällen ska jag kolla ännu mer gossipgirl, mysa med robin och äta chips till kvällsmat.

gossip girl.

godkväll mina vänner. veckan har gått väldigt fort och nu är jag glad över att det är fredag. dagarna går dock så fort så jag kommer knappt ihåg vad som hänt mig men igår slutade jag iallafall tidigare och var hemma redan halv sju, så då ordnade jag och robin lite myskväll. tända ljus, tacos och våra favoritserier. avslappnat och helt underbart. idag fick jag en sen drop in-kund så kom hem med tåget vid halv nio-tiden, väl här hemma har jag plockat undan, packat in tvätt och snart ska jag tvätta av sminket och krypa ner i sköna kläder. robin är i köpenhamn med klassen på utställning så resten av min kväll spenderas nerbäddad i soffan med massor av nya avsnitt av gossipgirl och julmust. känns som om det behövs en lugn kväll för min del, en förkylning är på g och helst ska den gå över innan den bryter ut. imorgon ska jag springa lite ärenden här på stan och sedan ska jag klippa rebecca. därefter är hon en ängel och kör oss till citygross så att vi kan storhandla. fy skäms, vilken vuxenvarning det är på mig. storhandla och packa in tvätt? jag borde skämmas. imorgon ska jag göra något busigt och ungdomligt istället, som att fortsätta bygga på diskberget i köket och äta godis till frukost. jag hoppas mina fina vänner har en härlig kväll, antingen med mys i soffan eller med vickande rumpor på något dansgolv. jag saknar er! och jag borde skämmas så dålig som jag är på att höra av mig, men jag får skylla på det vanliga som egentligen inte spelar någon roll. tidsbrist, trötthet och stress. skärpning på mig! nästa helg ser jag fram emot då jag får träffa några av mina pinglor på SENSATION WHITE! :) och linn får jag minsann träffa redan på torsdag då hennes kalufs ska fixas. och min fina emmie, det blir minst en promenad med henne i helgen om jag får bestämma. nu ska jag återgå till att surfa runt en stund innan mitt gossipgirl-maraton inleds. godnatt lovers!



just livin'.

min söndagskväll slutade perfekt. robin kom hem från gymmet med kvällsmat och sedan kollade vi på tre avsnitt gossip girl tillsammans ;) igår var det måndag och ny vecka, hade en del att göra på salongen och när jag kom hem var det tänkt att jag skulle ordna gymkort. det fanns dock bara års-abonnemang och jag vill kunna gå på grupp-pass men dem hinner jag inte med eftersom jag är hemma ganska sent, så får fundera över vart jag ska fixa årskort så att jag kan komma igång innan jag rullar fram ;) efter att ha fått info på gymmet cyklade jag bort till robin på skolan för att säga hej och kolla på lite nya bilder. därefter begav vi oss hemåt för kvällsmat och boston tea party. idag jobbade jag över en timme för att mötas av totalt tågkaos på stationen men jag hade tur och kom hem lite innan nio. nu ska jag betala lite räkningar och sedan fortsätta kolla på desperate housewifes. när robin kommer hem ska jag överraska honom med en ny tröja jag fyndade till honom idag. godkväll mina kära vänner!

some indian culture.

det blev ingen utgång för min del igår, istället valde jag att spendera hela lördagen tillsammans med robin då vi knappt sett röken av varandra denna veckan. morgonen inleddes med mys och en fika på stan, goda baguetter och varm choklad. trots att vi varit ihop ett bra tag har vi aldrig riktigt fikat tillsammans på något café så det var supermysigt. under dagen kollade vi på tv, skrattade, flummade och bara umgicks. runt sextiden fixade vi till oss litegrann och gick ner i stan för att äta middag ute, vilket är något vi bestämde oss för att göra lagom regelbundet när vi flyttade hit. just för att prova på ny mat, för att umgås på tu man hand och ha något litet att se fram emot då och då. det är inga dyra restauranger utan mer vanliga matställen, som har mer på menyn än bara pizza (; så igår blev det indiskt och det var sjukt gott! efter middagen gick vi förbi hemköp för ett choklad och resten av kvällen spenderades i soffan med skräckfilm halloween-helgen till ära (; måste slänga in ett grattis till söta martina som fyllde nitton år igår också! idag gick vi upp tidigt för att tvätta, städa hela lägenheten och laga middag till idag + imorgon till jobbet, guldstjärna till oss! det är så härligt att sitta i en nystädad lägenhet med tända ljus och sedan få krypa ner nyduschad i rena sängkläder! snart ska jag cykla ner i stan för att inhandla lite ingredienser till kvällsmat, därefter ska jag måla naglarna och titta på gossip girl. ha en skön kväll, sötnosar!