moving on.

nu går flytten mot karlshamn. lite hastigt men så fick det bli då jag jobbar varje dag i en + enhalv vecka den kommande tiden. trots att jag länge längtat efter något nytt, är det med lite vemod jag flyttar. mina fina vänner, familj och min älskade syster.  har alltså fullt upp nu, lägenheten ska målas klart, jobb, events med jobbet och inget internet. så, mina kära vänner, jag hör av mig så fort allt lugnat sig, ok? ta hand om er!

living life as it should be.

mycket har hänt sedan jag uppdaterade senast. massor av roliga grejer och för tillfället går mitt liv i tvåhundratio men jag gillar det! (: liseberg i onsdags var sjukt roligt, jag åkte min första "uppochner"-karusell, fick blåmärken av radiobilarna och mådde illa i uppswinget. ingen liten gunga inte! det var så skönt att se robin så glad och lycklig. i torsdags jobbade jag kväll på salongen, var hemma 21.40 och däckade nästan direkt. jobb på fredagen och jag fixade mina naglar som det kommer bilder på senare. har varit smått handikappad hela helgen. får inte upp visakortet ur plånboken och att skriva på tangentbordet eller mobilen är inte det lättaste. men sjukt snygga är dem! min fredagskväll inleddes med tacos tillsammans med robin, sedan gick han hemifrån och jag var home alone. första gången jag inte var rädd. kändes bra mina vänner. kanske klarar mig i karlshamn trots allt? (; påtal om karlshamn måste jag börja packa ordentligt nu. började med att packa ner hela garderoben, hur smart var det? (; i lördags jobbade jag på förmiddagen och på kvällen var det dags för fest och jag var riktigt taggad! förfest hos emelie, och jag hade verkligen en riktigt rolig kväll med tjejerna. inte partykul, men riktigt "humor-kul" som nattie sa. vi dansade på grafitti, åt pasta/langos, var med om dåliga raggningsförsök och köade på båda hållen på king's head. där jenny, (nagelteknologen på salongen) jobbade som casionchef. givetvs ville jag in och vinka. idag skrattade hon åt mig på jobbet. "man såg ju att du hade en rolig kväll iaf, din lilla fyllis". hahaha. vi fick skjuts hem av wibbe som fick rikligt med dricks (; det var han värd, så tjabbig som madelen var (; morgonen efter blev det kebabsandwich till frukost och kladdkaka till efterrätt. vi njuter av livets goda, vet ni! för övrigt så älskar jag redan mitt jobb och mina arbetskollegor. idag har jag haft 2 klippningar, en snäll man och en snäll kille som såg snobbig ut men som egentligen var lite mesig. följde med ann-charlotte till osby för att fixa med papper, men hennes snälla pappa gör det åt mig. gud, vilka bra människor jag har runt mig! nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok, men först betala fakturor. nivet, jag är ju egen företagare nu. ska tillochmed skaffa mig en revisor imorgon. usch, vilka vuxenpoäng jag samlat på mig nu. får försöka göra något barnsligt innan jag somnar. godnatt på er!

ghd.

jag har haft en mycket bra och effektiv tisdag. dagen inleddes med en trip till kristianstad tillsammans med robin, som hjälpte mig att handla och transportera frisörgrejer från frisörtjänst till salongen. rena, rama himmelriket säger jag bara! jag kunde varit där inne och handlat, plockat och tittat i evigheter. vill ha allt! som bonus för att jag blev ny kund och har nytt företag fick jag 10% rabatt, inte helt fel alls. handlade allt jag behövde, och kanske lite till (; haha. efter att vi lämnat av sakerna på xclusive blev det en snabbis på dinsko och h&m, köpte ett bar bruna låga skor på rea, rouge och ett par örhängen jag trånat efter tidigare. vi hann även käka lunch på maxi (!), de hade sjukt goda mackor, åt en varm foccacio med kyckling/curryröra, sjukt gott! när vi var klara i stan blev vi upphämtade av rebeccka & rasmus, de skulle till ikea och vi bestämde oss för att följa med. passade på att köpa lite grejer till den nya lägenheten och handlade lite mat på willys. låter som om jag spenderat en förmögenhet idag, men har ju som sagt en "företagsbudget" som går till vissa saker och lite sparade pengar som går till annat, och äta måste man ju, tråkigt nog? (; mest lyckade investeringen idag är nog min stora kärlek, ghd-stylingiron. jag älskar den, har alltid gjort, kommer alltid att göra. nu är den m i n. den rosa givetvis! (; love it!

som många vet har jag inte jobbat någor direkt denna sommar, har bara njutit av mitt allra sista sommarlov, stressat ner efter skolan och försökt klura ut vad jag vill göra av mig själv till hösten när robin ska börja plugga. vi ska som sagt flytta och vi hade enormt flyt och tur när vi äntligen fick vår lägenhet och jag blev erbjuden ett jobb som verkligen lockade. tillsammans, så har jag och robin inte gjort mycket ihop. myst i solen, kollat på bio och lite sådär, men inget utöver det vanliga så att säga. jag har fått neka mina vänner till att följa med på olika saker vissa gånger, men jag hoppas och tror att de förstår varför, min ekonomi har inte varit speciellt stabil och jag har försökt fokusera på framtiden istället. jag har dock spenderat många härliga dagar med dem på fest, på stranden, på grillmys och tjejkvällar, vilket jag är riktigt glad över. denna sommar har jag nog verkligen insett på riktigt hur mycket mina vänner betyder för mig och hur konstigt det kommer att kännas alla sprids på olika håll. ja, för att komma tillbaka till det jag ville säga, jag och robin hade planerat en liten solsemester denna sommar/höst innan han börjar plugga och jag jobba. men som det ser ut nu finns varken tiden eller pengarna för det, så robin överraskade mig med en liten "mini-semester." han har ordnat så vi ska åka till göteborg imorgon tillsammans med hans bror, vi ska till liseberg och eventuellt shoppa lite. men framförallt bara njuta utav en dag tillsammans där vi göra något vi båda tycker är sjukt roligt, åka karusell! det känns dumt att berätta att man ska åka iväg, när jag inte har mycket pengar, men detta betalas av vår "reskassa" som vi har sparat under det senaste året, så vi plockar lite därifrån för att få göra något extra kul på vår "semester".  jag har självt känt mig sjukt rastlös och stressad, men jag har märkt det mer på robin. han har jobbat hemifrån i ett år ungefär och nu får han nästan panik av att bara sitta framför datorn och jobba och aldrig komma iväg. så jag är glad för hans skull, han ska få komma iväg på något roligt och vi ska göra något roligt tillsammans. så, jag hoppas alla förstår. jag blev så glad när robin överraskade mig med detta, så jag ser verkligen fram emot morgondagen. nu blir det sängen, åker klockan 8 imorgon. goodnight!



she's home!

goodevening fellas! har faktiskt fått lite vettigt gjort idag, trots att jag snoozade på tok för länge ;) har börjat rensa ut min garderob + packat ner det mesta, så nu blir det lite smått klädkris de närmsta veckorna innan vi flyttar, haha! har även packat ner parfymer, böcker och tvättat hela eftermiddagen. har fått två oväntade överraskningar idag också! med posten fick jag en check för matersättning under min apu, så nu är jag 990.- rikare, yay! precis vad jag behövde faktiskt! och vet ni vad som är ännu bättre? fick ett telefonsamtal av vad jag trodde var min moster, men vem var det? jo, jonna! min älskade kusin är äntligen hemma efter åtta månader i thailand. jag har saknat henne sjukt mycket och jag blev så glad! så fick trevligt besök i några timmar när hon kom hit för att snacka om allt mellan himmel & jord. så skönt att få träffa henne igen! just nu är nick här och vi ska bränna en skiva till honom, försöker smyga med några av mina låtar på den (; ciao!



horror movie.

gårdagen blev jättelyckad! god mat, roligt sällskap och en mycket mysig kväll sammanfattningsvis. av och till var det partystämning och i nästa så gick vi in i 'mysmode'. tråkigt att linnea inte kunde vara med, och nu håller jag mina tummar för att hon ska bli frisk snart igen. får passa på att tacka madie för att hon ordnat så fint med allt och de andra tjejerna för det trevliga sällskapet! (; idag har jag haft en riktigt slapp söndag. har haft filmmaraton med robin, såg två skräckfilmer. först den gamla "thirteen ghost" som inte alls var lika läskig som för sex år sedan när man såg den på bulten (; och därefter den nya "barnhemmet" eller "the orphanage" som faktiskt var riktigt, riktigt bra! har givetvis spenderat tid vid datorn också, men även flummat en hel del med robin. han är verkligen en riktigt fin person, ni skulle bara veta! nu ska jag snart slänga mig i sängen, imorgon vill jag vara hyffsat pigg då jag har saker som behöver bli gjorda. rensa, packa, tvätta och kanske åka till frisörtjänst för att handla. blir det inte imorgon får det bli på tisdag, det ska iallafall bli gjort innan torsdag då jag jobbar nästa gång. och idag fick jag även höra lite om något som robin planerar och spekulerar i, men berättar jag när jag vet om det blir något utav ddet eller ej. nej, sängen var det! goodnight!

surprise!

igår kom jag hem runt 20.00 efter min första jobbdag. fick skjuts hem av mamma & annica då jag missade min buss hem och de var ändå i krokarna och handlade, ibland har man tur, eller vadå? (; min allra första riktiga jobbdag igår, allt gick bra och jag trivs redan som fisken i vattnet! har bekantat mig lite med salongen och de som jobbar där, klippt nagelteknologen + färgat hennes fransar och även fixat till mitt hår lite. nästa vecka är det inbokat en tid för att fixa mina naglar, då jag ska göra reklam för salongen. första gången för min del, sedan fastnar väl jag med i akryl-träsket (; haha. min fina martina ringde mig efter jobbet för att småprata lite och det värmde. sådana små kompisgrejer som bara gör livet lite bättre, ni vet? nåja, kvällen blev lugn för min del. kollade lite tv och somnade tdigt.

idag har jag varit på kalas hos en av mina kusiner. vill passa på att träffa släkten lite nu innan man ska flytta, för sen blir väl inte det prioritet nummer ett kanske. nu ska jag fixa till mig lite & välja kläder för om en timme blir jag upphämtad av några tjejer för att åka hem till madelen där vi ska ha tjejmys och grilla!

har något att berätta/visa också, men när det gäller mig själv så har jag svårt för att hålla mig. så kanske kan ge er en liten ledtråd ialla fall? ;)