my goodlooking friends.

tredje dagen på lovet är snart förbi, i måndags blev en skön slappedag för min del, sådär som det ska vara på lovet. köpte hem ett par tidningar och låg bara och myste i sängen. gårdagen spenderades med fyra av mina favoriter, madde, linnea, martina & nattie och lillasyster alexandra, de var snälla nog att vara mina modeller till mitt projektarbete. jag stylade, sminkade & fixade deras hår och därefter fotade vi sjukt många bilder! många av dem blev superbra & jag är så glad för att jag har så snygga väninnor (; syster skulle föreställa audrey hepburn och gjorde också ett mycket bra jobb! dagen var lång men fylld av skratt och det var supermysigt att träffas. på kvällen blev det desperate housewifes och film med robin, som jag i vanlig ordning somnade ifrån.

idag har jag sovit ut och legat i sängen & myst med robin hela förmiddagen, runt 14.00 fick vi erbjudandet att följa med mimmi en runda till osby så vi fixade till oss snabbt och körde dit, kollade lite i affärer och handlade lite goda grejer, fyra flaskor cocio & de nya pringles-chipsen kände vi oss givetvis tvugna att smaka! måste hålla sig uppdaterad liksom (; efter att vi kom hem stack vi hem till mamma en runda och fikade på cremefyllda chokladmuffins, såå gott!

nu blir det snart skräckfilm med gustaf, nick & robin, halloween-dagen till ära!
ciao, joanna.



sick sick sick.

i fredags kände jag att min kropp behövde lite friskluft efter att ha legat hemma och varit sjuk ett par dagar så jag följde med madelen, martina, nathalie, linnea & mathias till innebandyn i lönsboda sporthall, inte mycket tittande på matchen men en hel del snack blev det ialla fall! efter matchen körde nattie automatare med låtsas-växellåda hem till martina där vi kollade på film & dippade grönsaker, en supermysig kväll! morgonen efter vaknade jag av en sjuk smärta bak i ryggen och mamma körde mig i ilfart till akuten eftersom jourläkaren misstänkte att min urinvägsinfektion letat sig upp i njurarna, väl framme konstaterades det dock att det inte var någon fara med mina njurar men om inte penicillinet börjat hjälpa tills imorgon eller tisdag får jag åka dit igen & ta nya prover, i värsta fall om det inte går över med njurarna blir jag inlagd vilket jag helst avstår ifrån. stackars syster fick hålla i sitt kalas helt själv eftersom hon dagen till ära fyllde 17 år, grattis! (: gårdagen blev därför nykter för min del, det var förfest här med många trevliga killar & tjejer och det var inte så farligt att vara den enda som inte drack. idag blev det pizza & film tillsammans med robin & rebecca och jag har fruktansvärt ont både här & där. nu blir det snart sängen, videomixgodis och film för min del. nu är det lov och jag ska njuuuta av att inte ställa väckarklockan ikväll!
ciao, joanna.

give me myself back.

alla småförkylningar och feber har resulterat i urinvägsinfektion, ursäkta det äckliga ordet men det är så det ligger till. grattis till mig som missar ännu mer i skolan och får mer & mer dödsångest för varje dag som går. synd bara att jag inte är ironisk. ett skott i pannan kanske? hoppas jag inte drar ner mina vänner med detta svarta inlägg, för ni är som bäst när ni är glada. det är svårt för mig att beskriva hur allt är kaos inombords just nu bara, allt jag vill är att spy upp den svarta sten som trycker över hjärtat så det inte är lika ansträngande att andas ordenligt. det är ännu svårare att förstå hur mycket jag behöver er när jag försöker avskärma mig från allt. jag vill bara vara ensam men samtidigt avskyr jag varenda sekund jag inte har sällskap. jag behöver den där extra klappen på axeln ni vet? men nej, jag är givetvis inte så självmordsbenägen som jag verkar, det är jag alldeles för feg för, tack och lov. det gör bara så ont att inget är som förr, men allt är precis som vanligt. jag är inte mig själv och dem som står mig närmst känns så långt borta. när är det meningen att jag ska sluta vara ledsen över detta? är jag onormal som tagit det så hårt, många familjer har haft det tusen gånger värre än mig, borde jag spara det inom mig i 20 år och skriva en bestseller-roman om mitt liv istället?

and i need you like a heart needs a beat, but that's nothing new.




girlylicious.

en hel vecka har försvunnit utan att jag uppdaterat här, förlåt! helgen flög förbi, as always. på lördagen blev det mys & alfie på 4-an tillsammans med madde & martina, alltid lika mysigt! under söndagen kom mary kay - försäljande madde hit igen för att demonstrera lite produkter & låta oss prova på lite sköna krämer tillsammans med martina och annica. mycket tjejsnack och len hy, jättemysigt! nu är det återigen måndag, är precis hemkommen efter att ha blivit bjuden på hemlagad mat hos mamma, vilken lycka! fiskpinnar blir lite tröttsamt i längden förstår ni. jag & robin sitter och kollar lite bilder för att få inspiration då vi båda är lite tatueringssugna men inte är helt säkra på vad vi vill ha, en sak är säker, det är robin som ska "designa" min ialla fall! (: snart blir det pluggpluggpugg igen, prov i kundkännedom på onsdag. på torsdag ska klassen på konsert med klassisk musik på konserthuset, 2 timmar mozart typ, döda mig! idag fick jag botten fixad av mikaela och klippte min lugg själv eftersom vi hade egen hårvård under eftermiddagen, det är så skönt med nyfixat hår!

mitt shoppingberoende har tagit ut sin rätt den senaste tiden också, handlar hela tiden! mina nyaste favoritillskott måste vara mina klänningar, en lila med vida ärmar, en svart/vitmönstrad, en blockmönstrad i olika färger, min senapsgula sjal & knästrumpor och röda väska. nu borde hungern vara mättad för ett litet tag ialla fall.
nu blir det plugg & därefter boston tea party!
ciao, joanna.

skipping school.

eller egentligen inte, igårkväll smög sig febern och detdära halsontet på mig igen så idag har jag legat helt utslagen i sängen och sovit bort nästan hela dagen. däremellan har jag klämt in lite tv-tittande och religionspluggande eftersom det är prov i judendom&kristendom på torsdag. enligt mig får man tro på vad man vill, men jag är skeptisk till en del saker i dessa religioner även om det utåt sett ska se ut som att jag är kristen. tack, men nej tack, liksom? helgen bara sprang förbi som vanligt, och den innehöll många roliga saker. på fredagen fick jag sluta tidigare från apu:n och var hemma redan 17.30 vilket var ren och skär lycka för mig! under kvällen blev det idol & godis och mina favoriter Gathania och Christoffer gjorde bra ifrån sig, tycker jag! (: Christoffer som första fredagen startade med en reggaelåt kan inte bli annat än bra, eller hur? (; på lördagen blev det middag för bea&emellie i osby, tacopaj & glass med bär bjöds det på och stämningen var på topp! alla tjejer hade kunnat samlats och det var riktigt roligt att få se alla igen! efter lite lekar och en massa prat begav vi oss hem igen, och linn stannade hos mig ett par timmar och snackade. på söndagen pluggade jag litegrann och kollade på film med robin, på eftermiddagen ringde madelen och föreslog en promenad i det sköna vädret och hurtiga som vi är gick vi runt hela lönsboda i princip. det var supermysigt att umgås och bara snacka av sig lite! nu däremot är det måndagkväll och innan boston tea party börjar ska jag och robin käka och kolla film!
ciao, joanna.

cookies.

torsdag igen, veckorna går snabbt! igår fixade jag alexandra's hår och hon blev riktig snygg! klippte en kort page och färgade det riktigt mörkt, lite rihanna över henne måste jag säga. hon blev supersöt (: idag lättade mitt hjärta en hel del när arbetet i kultur&stilhistoria lämnades in och vi fick även sluta lite tidigare från religionen för att hinna med ett tidigare tåg hem, vilket uppskattades. väl hemma fixade jag och robin ihop lite middag, därefter städade jag hela lägenheten och diskade undan allt, alexandra var vänlig nog att hjälpa mig torka disken. efter en sådan kraftansträngning kände vi att en liten belöning skulle sitta fint, så vi bakade kladdkaka och fikade på det och lite vaniljglass, vilket var riktigt gott! nu däremot ska alexandra snart gå hem och jag ska ta en dusch. därefter ska jag slänga mig i sängen och njuuuta av vetskapen att jag har sovmorgon imorn! morgondagen innebär apu, på kvällen får vi se vad som händer. lite idolmys kanske? på lördag blir det tjejmiddag för emelie och bea i osby, och det ska bli riktigt roligt! det var riktigt längesedan allihopa sågs nu, så det ska bli mysigt. nu däremot blir det duschen och sängen, godnatt!
ciao, joanna.

having fun with linn.

dagen till ära var vi faktiskt lediga från skolan och jag har spenderat min tid tillsammans med linn i malmö eftersom vi var shoppingssugna. så vid 8.30 satte jag mig på bussen bort mot osby för att möta upp linn och ta tåget dit. givetvis hittade jag lite småsaker; en svart pennkjol, ett svart skärp, foundation, hårband & hårklämmor. när våra magar bestämt sa ifrån gick vi och käkade på grafitti, alltid lika gott! därefter sprang vi runt i evighteter för att hitta fina presenter till emelie & bea, vilket inte var lätt kan jag säga! men efter många om och men hittade vi något vi tyckte var fint. runt klockan 17.00 kom jag hem och sen dess har jag duschat och pratat med robin, nu däremot väntar mitt arbete i kultur&stilhistoria, jag har en epok kvar att skriva om och det ska bli färdigt idag har jag bestämt mig. imorgon ska jag under projektarbetet fixa alexandra's hår med lite klipp & färg, vilket ska bli superkul! och helgen kanske bör  summeras?  fredagen bestod av  apu och jag hade en  av mina gamla frisörlärare som kund, väldigt nervöst (!) men samtidigt jättekul eftersom hon blev väldigt nöjd med både klippningen & färgningen. på kvällen blev det lite idol och mys med robin. på lördagen var jag ute och gick en lång runda med mamma i det sköna vädret och därefter lagade vi tacos hemma hos henne, gott! på kvällen blev det fest här hemma as usual, endast killar och jag & linn, haha. en riktigt lyckad kväll, måste jag säga! söndag innebär såklart film & mys och jag skrev även klart mitt so-arbete. nu däremot är det bäst att jag sätter fart, arbetet måste vara klart innan klockan 21.00 då desperate housewifes börjar! (:
ciao, joanna.

pink is the new red, you know?

onsdagkväll och jag satte mig här en snabbis i reklampausen i "fråga olle". dagarna går sjukt snabbt och jag har varit seg på att uppdatera, förlåt! jag har tusen saker att göra i skolan, skriftliga arbeten, läxor och projektarbete så tiden försvinner fort. i måndags kände jag & jennie för att shoppa lite så vi gick i stan i 2 timmar efter skolan och vi fick med oss en hel del hem båda två, jag köpte bland annat 3 tunikor/klänningar, 1 satinlinne, 1 svart blus, 1 par svarta lacktights, allt detta från gina tricot. på hm införskaffade jag mig ett linne, mascara, inpackning, hårband, underkläder, ett skärp, en svart liten väska, en stor ceriserosa väska och lite annat smått & gott. visst mår man lite bättre av att shoppa? (; idag fick jag trevligt besök av madde & annica, vilket alltid är lika roligt! madde var en riktig sötnos och gjorde inbakade flätor på mig, så jag blir fin i håret imorn (; nu däremot blir det lite mer tv-tittande och mys med robin!
ciao, joanna.