my new skirt.

image73
bjuder på en dagens outfit.

# byxor - h&m
# linne - h&m
# kofta - lillasyster's
# skärp - vero moda
# hårband & örhänge - h&m
en h&m-outfit helt enkelt. till detta bar jag svarta stövlar och min nya lackväska!


kom hem för en timme sedan ungefär, haft en lång dag på praktiken.
hade inga kunder men har rullat permanent och fäst läshår på mn handledare (:
imorgon däremot blir det fullt upp, 1 klipp+färg och 3 klippningar. ska bli kul!
lite besviken är jag dock, mina favoriter av "fashion against aids" är antingen slut eller så finns de inte i min storlek. lite sent att beställa nu, men såg ingen av dem jag ville ha i butik i stan heller.

däremot är jag glad att jag med lite is i magen och en gnutta tur lyckats få tag i en skinnkjol från gina tricot som jag suktat efter sedan den kom ut. då kostade den 199 ;- vilket inte är dyrt, men det har bara inte blivit av att jag köpt den. sedan sänktes den till 99;- men då fanns den inte i min storlek, men i måndags fick jag ett sms av rebecka som tipsade mig om att de hängt ut fler exemplar av kjolen, i min storlek dessutom för 49 kronor! fynd, eller vadå?



nu blir det sängen och mys med robin!
ciao, joanna.




i'm a balenciaga.

Väsktest på veckorevyn.com



I och med att jag stannade hemma från skolan idag pga halsont som aldrig tycks vilja ge sig helt fördrev jag lite av min tid med att göra ett test om vilken sorts väska man är och detta var resultatet jag fick!




Du är en gräddfärgad Balenciaga med gulddetaljer!
Men hallå, du gör till och med Victoria Beckham avundsjuk ? lyx is your middle name! Du är en trendslav av rang, avgudad av många i din omgivning (speciellt tjejer), även om en del skulle beskriva dig som... ytlig. Oavsett så vet alla ändå att du alltid har bästa kollen. Och ingen glömmer bort dig eller ditt namn när de träffat dig en gång. Grattis, det är ingen dålig egenskap!

paisley.

image71

min outfit på robin's födelsedag.
love this dress!

nothing can break us down.

denna dagen började stressigt, försov mig imorse så hann med nöd och näppe fixa till mig helt innan jag och robin tog halv nio bussen mot osby där vi sedan bytte buss och åkte mot kristianstad. idag har det äntligen gått en månad och det var dags för robins gips att åka av! väl framme i kristianstad tog vi stadsbussen ut mot sjukhuset där vi fikade på överpris-fika, men gott var det! (; gipset och stiften togs bort på mindre än fem minuter och efter att ha gått vilse ett par gånger i alla korridorer och hissar kom vi ut tillslut. vi tog bussen ner i stan en runda och jag fick med mig lite småsaker hem från hm, bland annat en svart väska i lack, 2 par örhängen och en rosa massage-grej. jag fick också ett snyggt halsband av robin eftersom han ville överraska mig med något då jag bokstavligt talat varit hans högra hand den senaste månaden (; så när han såg ett halsband inne på hm som han tyckte var "jag" fick jag det av honom, so sweet!

besökte också en salong, xclusive, men jag vågar inte hoppas på för mycket så nu tnker vi inte mer på det! efter lite velande åt vi tillslut lunch på Zeke's, där de har supergoda pastasallader! vi hann även med en runda inom bokhandeln i både stan och osby påvägen hem, robin köpte lite pennor och jag fick äntligen tag på ett 5-1 ämnesblock, det ska bli så skönt att slippa bära och hålla iordning på en massa block och bara ha alla ämnen samlade i ett! på bussen hem fick vi sällskap av madelen och annica, såg även linn en snabbis, alltid lika roligt! (:

nu under eftermiddagen har jag masserat robin med vår nya massage-grej, käkat och kollat på tv. resten av kvällen kommer spenderas i sängen med en massa mys och första numret av Sofis mode som jag köpte igår!

måste också visa vad jag fyndade i helgen! vi var i älmhult en runda i lördags och jag gick in på trend house för att utnyttja mitt presentkort jag fått där och hittar den perfekta paljettklänningen! har letat som en galning innan efter en, men alla jag sett förut har det varit något jag inte riktigt gillat med. denna var dock perfekt, och priset ska vi inte tala om, 120 pix! i love it!
ciao, joanna.


.
örhängena.               min nya kärlek!           robin's present!      massagegrejen.


image70




it's just not my day today.

första tåget blev inställt imorse och nästa var lite försenat, timmarna i skolan var inget vidare produktiva och påvägen hem blev tåget återigen försenat så jag var inte hemma förrens halv sex. bra start på veckan eller vad? menmen, sånt är livet och så fort jag kommit hem begav jag och robin oss ner till ica för att handla lite, där mötte vi mamma och alexandra som ville bjuda oss på pizza så vi följde med dem hem och käkade, supergott! efter mat och en massa prat kom vi hem för ungefär en halvtimme sedan, nu ska sminket tvättas bort och sedan ska jag göra robin sällskap i sovrummet och kolla på american idol!
ciao, joanna.

love is my religion.

kalaset i onsdags var trevligt! mina två senaste dagar har spenderats på salongen, igår hade jag en drop-in-klippning och idag har jag gjort folieslingor i jossens hår, snüggt! kom hem redan halv åtta båda dagarna vilket är döskönt och min fredagkväll ska spenderas med robin. just nu lagar vi middag och efter det blir det nog film och lite mys (;
imorgon ska jag nog träffa martina och vi ska eventuellt vara fyllechaffisar, haha! vad gör man inte, liksom? på söndag blir det kanske middag hos robin's pappa för att fira hans födelsedag igen.

förresten, ni har äl inte missat de snygga t-shirts som olika kändisar har designat tillsammans med h&m för fashion against aids? många av dem är riktigt snygga! mina favoriter är ziggy marleys, timbalands och jaggers. jag ska förhoppningsis klicka hem en när försäljningen börjar den 31:e!
ciao, joanna.

gossip girl.

ingen skola för mig idag, mådde inget vidare under kvällen igår när jag kom hem och sov max 2 timmar inatt, helt yr. vet inte riktigt vad som hände, men stannade hemma för att vila upp mig helt enkelt. har spenderat mestadels av dagen i soffan och kollat 8 avsnitt av gossip girl, sjuukt bra! inte exakt samma som i böckerna, men det spelar inte lika stor roll denna gången faktiskt. ikväll blev vi bjudna på middag & efterrätt hemma hos mamma och alexandra för att fira robin's födelsedag som inträffar imorgon. även min söta vän annica fyller år då, grattis babe! ♥

imorgon blir det skola igen dock, vilket känns skönt. vi ska fota oss själva till vårt projektarbete och jag representerar 2000-talet, så jag ska ha på mig en kort, mönstrad klänning, brett skärp i midjan, lacktights och ett par svarta klackar. hoppas vi får ihop några snygga bilder, vilket jag inte tvivlar på!
på kvällen blir det kalas för robin som fyller 23 år. stoor pojke, haha! vi ska äta tacopaj och massor av kakor som min mamma bakat, vilket ska blli jättegott. får hoppas att han gillar mina presenter också (;  nu däremot ska jag duscha supersnabbt och sedan kolla på carolina gynning på femman!
ciao, joanna.


image62

time keeps passing by.

helgen är redan förbi! tiden går fort när man har lite tid och samtidigt har roligt. fredagar för mig är sena dagar pga av apu:n så när jag kommit hem lagade jag och robin tacos och kollade lite på tv, tills jag däckade efter halv tio någon gång, haha! lördagen var en såndär riktigt skön slappedag, sen frukost, en långpromenad, god mat, tv-spel och film och massor av mys med robin. vi gjorde allting och ingenting vilket behövdes, mina batterier behöver laddas helt enkelt!

idag har jag haft turen att få träffa min kära martina under förmiddagen, därefter hade jag två klippningar. min lilla kusin zissa klippte topparna och alexandra's kompis mathilda förnyade sig med en page, mycket fint! när jag kom hem fanns det middag färdig till mig, en mycket god köttfärspaj med sallad och vitlöksbröd till (; samtidigt som middagen tog slut kollade vi på filmen king of california, lite skum men ganska rolig. mitt hår plattades och naglarna målades juicy-orange och därefter har jag småkollat på singing bee som är lagom underhållande en söndagkväll. nu ska jag krypa ner i sängen, mysa med robin och äta ostbågar (;
ciao, joanna.

in need for speed.

uups, nu har det gått sådär länge igen sedan sist jag skrev, förlåt! antingen har jag haft för mycket annat att göra eller så har datorn varit upptagen, men nu har det där bloggsuget gått för långt och jag var tvungen att skriva av mig! ni missade väl inte victoria's secret fashion show för två söndagar sedan? det är min stora favorit och jag sitter alltid bänkad framför tv:n när det visas och visst var det bra? (; jag tänker inte rabbla allt som hänt mig den senaste tiden men lite småbitar kan ni få höra. i lördags hade johan planerat lite överraskningsmys för familjen, så jag, robin, alex och mamma åkte med honom till kristianstad där han bjöd på kinamat på restaurang peking, vilket var helt sjukt gott! efter middagen var det dags för bio och pocporn, vi såg filmen national treasure 2 och den var faktiskt spännande. det var en jättemysig kväll och precis vad jag var sugen på!

idag är det onsdag, morgonen i skolan har varit ganska meningslös. vi fick sovmorgon första lektionen av småföretagande och den andra lektionen tog ungefär en kvart, lönt? igår lagade jag och robin något riktigt gott, rotfruktssoppa med creme fraice & tomatpesto. därefter spelade vi det nya need for speed inkopplat på projektorn hela kvällen och innan jag somnade kollade jag på carolina gynning's nya program, helt sjukt vad härlig hon är, haha! vi slutar redan 13.15 idag så jag är hemma halv fyra, sköönt! jag gissar på att resten av min dag kommer att spenderas i soffan med robin och need for speed, miaaou! (;
ciao, joanna.


new year, new life.

mitt jullov är snart slut och jag har varit mycket dålig på att uppdatera, men så är det när man har fullt upp med allt roligt som ska hinnas med när man har lov! jag tänker inte ge er en hel roman om min föregående vecka, men en lite snabbgenomgång ska ni få. shopping och mys med robin, tv-spelskväll hemma hos johan & jessica med jonna, linn, robin, johan. andreas & wannisa och gustaf vilket var mycket roligt! i söndags följde jag med min kära linn till malmö där hon skulle tävla i bowling, hon var SUPERduktig och det var faktiskt riktigt roligt att titta på! efter matchen käkade vi i gallerian och shoppade. vi hade en mycket mysig dag tillsammans! ♥

nyårsafton och fest stod på schemat i måndags, efter en hel del klädbyten var jag färdig och jag, robin, linn och rebecca begav oss hem till johan & jessica för lite förfest. det var roligt att få se många ansikten man inte sett på ett tag och det är alltid lika kul när jonna är hemma i sverige och man får umgås med henne. vid 23.30 började vi dra oss mot jim och vid tolvslaget smälldes raketer, sprutades champagne och jag fick en nyårspuss av min robin! mina och våra nyårslöften håller jag nog för mig själv ett tag, men det viktigaste är att jag detta år inte ska må så dåligt jag gjort under det förra året. det är dags att rycka upp sig själv helt enkelt! festen fortsatte hos jim där vi bestämde över musiken och ägde dansgolvet, och vi hade riktigt roligt!

denna veckan har jag mest slappat, shoppat lite till i kristianstad och umgåtts med jonna & jessica. igår bestämdes det att de flesta av oss tjejer skulle ut i kristianstad, vilket varit efterlängtat av mig! :) först åkte vi hem till annica's släkting och förfestade med guitar hero, därefter tog vi oss till hässlebaren för 25:- shots och resten av kvällen befann vi oss på class. det var hur roligt som helst! det dansades hela kvällen till riktigt bra musik, helt i min smak! mina vänner är verklige de bästa, de ställer upp när man verkligen behöver en och den här kvällen var precis vad jag behövde! tusen tack babes! ♥ idag har jag varit lite lagom bakis och sovit i stort sett hela dagen. snart ska jag in i duschen och fixa till mig lite, för ikväll ska jag umgås med jonna och några andra!
ciao, joanna.