efterfest.

sitter på efterfest. är otroligt jävla less på allt just nu, inget vidare att sura på efterfest, men så blev det tyvärr just idag. ska däremot försöka få det ur mitt system nu så att jag kan återgå till att grogga med alla trevliga människor istället. det är så jävla synd, jag ska alltid ta all skit. hela tiden, hade det varit jag & någon annan som skojat hade ingen brytt sig, men nu helt plötsligt. och jag ska behöva ta på mig skulden, alltid. så himla tråkigt. vilket destruktivt blogginlägg, inte riktigt likt mig, men kan som sagt kan jag inte garantera att jag är i fullt nyktert tillstånd, efter en lång förfest/fest hos ma robin, därefter en runda på "pubben" och nu efterfest. kan inte heller garantera att mina känslor och detta känns aktuellt imorgon, men just nu känns det. ignorera mig bara, and see if i care. en mycket bra kväll iaf, hoppas alla tjejerna haft en rolig/mysig lördag, miss u.

goodnight, well soon I guess?

friday night.

sitter vid datorn en snabbis och pustar ut efter en fullspäckad, stressad men rolig vecka. den har bland annat fyllts med svB & enB- arbeten som snart ska vara färdiga & redovisas, långhårsuppsättningar, 7 klippningar på kvällstid och ytterst lite mys med robin & la familia, vilket är ett litet minus. min fredag har spenderats med annica några timmar under eftermiddag/kväll, då jag klippte henne & umgicks en stund. när hon kilat hem kom robin och nu sitter jag hos honom, vi ska snart bänka oss framför tv:n och kolla på "welcome to sweden", haha! (:

eftersom jag inte uppdaterat på länge så måste jag skriva om när vi förra helgen firade madde med god middag & bowling i olofström, vilket var mycket lyckat! (: jag & martina hade lite problem med presenten, som tillslut blev ett skimrande, pastellrosa läppglans från lancomes senaste kollektion, och hon gillade det! bowlingen gick väl inget vidare direkt, men fick iaf 4:e placering båda gångerna. kanske bör avlöjas att vi var 6 stycken som spelade (; haha.

denna helg blir det förhoppningsvis lite pardey imorgon, och en del robinmys, vilket jag saknat denna vecka ;/  måste ju självklart berätta om mina senaste shoppingfynd, som jag inte kan sluta använda. en svart lackväska med guldkedjor som axelband och ett plastigt, ceriserosa skärp från YSL, me loves!

ha en superskön helg allihopa & ta hand om er,
joanna.