girlicious.

YESYESYES!

chrystina kom med i girlicious!
jag fullkomligt avgudar henne som person, hennes utseende och sångbegåvning.
dem som jag gillade bäst blev alltså nya gruppen, girlicious.
och ja, jag älskar tv-serier.






de senaste dagarna har jag ordnat grejer inför salongen och bara njutit av mina allra sista sommarlovsdagar. igår var det tänkt att jag skulle till frisörtjänst, men de hade stängt så det var bara att vända hemåt igen. det blev mys med picnic ute i solen tillsammans med robin istället, vilket vi behövde. en riktigt underbar dag. idag är jag mest nervös, imorgon börjar livet som egen företagare! wish me luck! vi har storstädat hela lägenheten idag, för imorgon har vi en visning av vår lägenhet. även middagsbjudning hos mamma idag, mycket gott. om en stund ska jag hem till annica där det blir lite tjejmys innan jag ska hem och duscha & fixa mig inför imorgon.
ciao!


i love my life.

två dagar har gått sedan jag skrev och under den tiden har jag bara njutit av livet! igår blev det sol & bad i hjärtasjön tillsammans med robin och alexandra. när soltimmarna var över blev vi hämtade av nick, vi åkte hem och fräschade till oss lite för att sedan köra ner till hjärtasjön igen, men denna gången för att grilla. en riktigt härlig sommardag/kväll.

idag följde jag med annica och hennes söta föräldrar till breanäs där det blev sol, bad och massor av fika (; träffade även linnea och fick hälsa på hennes nya hundvalp, sjukt söt! väl hemma fixade vi lite med annica's hår och jag är nyss hemkommen. datorn kommer vara upptagen hela kvällen, men tur är väl det för jag har saker att fixa. snart blir det middag tillsammans med robin och hans kompis per, därefter ska jag duscha, välja kläder och fixa naglarna inför imorgon. då väntar förmiddagsmöte på salongen klockan 13.00 och på eftermiddagen blir det kalas i ekestad.
ciao!

fool's gold.

min fredagkväll var hur mysig som helst. det blev grillat med några av mina favorittjejer och senare på kvällen kollade vi på mean girls och åt godis. jag kom hem runt 23.30-tiden, resten av kvällen höll jag robin och några av hans vänner sällskap när de spelade tv-spel och när ögonlocken kändes alltför tunga somnade jag med min godispåse i knät (;

idag blev det en tripp till trollabadet för sol och bad tillsammans med madelen, martina & marielle. smultronkex, fredagsbilagor, tjejsnack och några dopp i poolen varvades med seriös stekning (; haha! efter några timmar begav vi oss hemåt igen, där jag tog en snabb gubbvila på sängen, för att sedan fräscha till mig och gå en lång promenad tillsammans med robin. ikväll blev det pizza och filmen fool's gold, som var helt okej. nu väntar sängen, imorgon blir det förhoppningsvis mer sol och bad! goodnight!

sunny day.

hello sunshines! mina dagar har varit fyllda med roliga grejer så har inte haft någon direkt tid över för att blogga. därför får ni en kort summering av mina senaste dagar nu istället! i onsdags åkte jag till ikea tillsammans med robin och nick. robin skulle få tag på material till ett skissbord med lampa, han fann vad han ville ha och när vi kom hem snickrade han & nick ihop det. vi hann även med att äta god mat på restaurang elme. eftersom det var onsdag var det min tv-kväll, så jag låg bänkad framför tv i stort sett hela kvällen, haha. igår var jag på salongen och fotades till hemsidan, så nu håller jag mest tummarna för att någon av dem blev bra (; fotografen sa till mig att mina ögon var "för porriga", hallå? jag stod rakt uppochner och log med hela munnen, förlåt mig då. sjukt, haha. efter en lång väntetid på min buss kom jag hem och följde nästan direkt med robin, nick och calle till strömsnäsbruk där jag och robin kollade på när dem körde cross. det var faktiskt riktigt roligt! såg sjukt spännande och adrenalinkick:ande ut (; så jag får förhopningsvis prova nick's någon gång i framtiden. det trodde ni inte om mig va? (; haha.

idag är det fredag! min inleddes med sovmorgon, sedan en klippning och därefter har jag bara legat ute i solen/skuggan och latat mig i det efterlängtade sommarvädret. nu ska jag fräscha till mig lite och sedan tar jag bussen bort till osby tillsammans med madelen, där vi ska grilla och ha lite tjejmys. jag känner på mig att detta blir en supermysig kväll!

can't stop smiling.

jag tänkte berätta lite om min måndag, som var riktigt bra. jag fick ett samtal från madelen och vi bestämde oss för att ta en liten roadtrip till älmhult. vi gick på ikea för att kolla möbler och hitta inspiration till min nya lägenhet, och madde har en dold talang i soffexpertis, hon vet vad man ska kolla efter och jag fick bra hjälp (; när hungern gjorde sig påmind fyndade vi en varsin portion köttbullar för 17.50 :- och därefter gick vi en kort runda på stan. när vi kände oss färdiga med koft-provning köpte vi kulglass på hartman's och avnjöt den i solen. madelen fixade sig några extra vuxenpoäng också (; påväg hem gjorde vi ett stopp hos fina martina som bjöd på kanelbullar och hemmagjord jodrgubbssaft. vadå somrigt? sjukt gott var det iallafall. vi hann även hoppa lite studsmatta och prata allmänt strunt. därefter begav vi oss tillbaka mot lönsboda och vi dog nästan en stund på grusvägen. vardagsspänning, kallas det! efter en dag fylld med skratt och roligheter lämnade madelen mig vid ica, där jag ä n t l i g e n fick hämta ut mitt paket från h&m. ett par beiga chinos + en svart/vit-randig top är nu mina! resten av kvällen tillbringades tillsammans med annica. det blev klädprovning, dator, snack och så visade annica prov på symaskinskunskaper, inte illa va? vi hade (som vanligt) en mycket mysig och rolig kväll tillsammans. när jag kom hem blev det kvällsmat & chokladmuffins med robin framför filmen "don't mess with the zohan" som var ganska rolig.

idag har jag sovit länge, alldeles för länge. robin drog ut mig på en jogginrunda och sen var jag ännu mer död. efter en dusch piggnade jag till lite och nu lagar vi middag. resten av kvällen blir det dator, tv och så ska jag kolla igenom h&m's höstkatalog som jag fick med brevlådan idag! (:

perfect sunday.

klockan visar 01.50 och här sitter jag. igen. jag är trött men samtidigt rastlös så jag kan inte somna. jag får skylla mig själv som vänt på dygnet (; nåja, idag har jag haft en perfekt söndag. jag tycker det är så tråkigt de söndagar då man inte gör någonting när man egentligen vill hitta på något, söndagsångesten smyger sig på och man vill gömma sig ifrån verkligheten en liten stund till. så känns det inte idag. imorse låg jag och myste i sängen med robin, klockan 15.00 gick vi två + alex på kalas hos vår kusin jonatan. det bjöds på goda langos och chokladtårta. vi hann även med att spela lite airhockey och busa med min kusin zissa. efter att ha mellanlandat hemma en liten stund hämtade annica upp mig och hemma hos henne blev det mys, prat och dator-nördning på hög nivå. alltid lika roligt! ♥

idag har jag nog lidit av bloggabstinens. jag har velat bloggabloggablogga, men visste inte riktigt om vad. så jag väntade tills nu, när alla sover och ingen kan läsa det på en gång. så ni har något lite meningslöst att lägga ögonen på imorgon när ni vaknar och slår på datorn. varsågoda! nu däremot ska sminket tvättas bort och jag ska krypa ner i sängen.
goodnight lovers!


my boyfriend is a blogger.

världens bästa pojkvän har skaffat blogg! eftersom robin ritar och vill visa upp sina arbeten för så många som möjligt tänkte han att en blogg kunde vara ett bra sätt att nå ut till människor. senaste tiden har han blivit upptäckt av diverse utländska företag, där han gör ritjobb till bland annat ett datorspelsföretag, internettidningar, avatarer (visningsbilder) till hemsidor och miljö-bilder till ett filmprojekt. robin har även kommit med i böckerna exposé 6 "finest digital art in the known universe" och exotique 3 "the world's most beautiful cg-charachters".



vill ni se vilka sjukt coola och fina bilder robin gjort, kolla in dessa sidor nedan!

http://digitalconceptart.blogspot.com
http://www.robin.reign.se/gallery
http://www.ewkn.deviantart.com
http://www.ifreelance.com/pro/6675

a good day.

åh, jag har haft en riktigt skön lördag hittills. som jag tidigare nämnt så har den varit helt oplanerad och jag har bara gjort det jag känt för. efter frukost fixade jag till mig lite snabbt och sedan blev det en promenad med alex. när vi kom hem blev det tv-spel och flum, och jag har alltid lika roligt med min syster! när hungern gjorde sig påmind lagade vi middag, potatisgratäng + robin's biffar och det blev mycket gott. mätta & belåtna gick jag & syrran sedan ner till ica och köpte lite godis. ikväll blir det en lugn hemmakväll för min del, några är på östersjöfestivalen och svirar men det får vänta för mig. ska ju trots allt bo där i två år och känner jag mig rätt kommer jag hänga ute alla dagar där nere då (; men mestadels är det pga  att jag inte jobbat något i sommar och slösat lite pengar redan, så jag vill vara lite försiktig med mina utgifter nu när vi ska flytta och jag ska starta företag. boring, but true. eller nej, det är faktiskt inte tråkigt, jag längtar! jag har iallafall laddat upp med lite lösgodis + ett center 70% så kvällen kan inte bli helt fel ändå (; tror det blir tv, läsning i nya gossipgirl-boken och kanske lite mys med robin när han slutat nörda sig framför datorn med gustaf.
ciao!

you're my best friend.

goodmorning sunshines! idag vaknade jag så sent som klockan elva, inte likt mig! men det var riktigt skönt att få sova ut. efter lite tv-tittande och morgonmys med robin gick jag och satte mig vid datorn, oväntat? snart ska jag fixa lite frukost och slänga mig i sängen igen.

förresten, så har jag världens finaste lillasyster. kan man läsa något finare än det här på morgonkvisten? jag blev varm i hjärtat. min lilla, allra bästa vän i hela universum.

Nu ska jag skriva lite till om min syster Joanna - du är verkligen värd allt som händer nu, det är du verkligen. Jag hade inte kunnat önska det till en annan människa, för jag känner ingen annan som kämpat så mycket som dig. Jag är stolt över att kunna säga att du är min syster, att du är min bästa vän. (det finns många som vill vara det också sis) Men, jag fick turen att bli din syster. Nu när allt händer - flytten, jobbet, ja allt! Så tänker jag bara på när vi var små, hur roligt vi alltid hade. En låda, sen var du road för flera dagar. Jag älskar att tänka på när vi var små, det är så skönt att tänka på hur vi var & hur vi hade det då. Hur vi 2 fick plats med våra små rumpor i en ungsform :) Men, det bästa minnet är nog alla gånger du alltid stått bakom min rygg & skyddat mig. Det har varit så skönt, att ha min alldeles egna skyddsängel, för en ängel är vad du är Joanna. Jag kan inte beskriva dig på ett annat vis. du är min ängel. Vill bara att du ska veta detta. Jag älskar dig Joanna. <3






in the middle of the night.

mitt i natten, men vad gör det? jag njuter av mina två sista lediga veckor innan jag ska börja jobba och då är det andra bullar som gäller! (; senaste tiden sitter jag uppe till sent på nätterna och gör inget vettigt direkt. kollar runt på internet, spelar kort med robin eller kollar på tv. jag och annica konstaterade även att tiden går mycket fortare på natten, hur kan det komma sig?

filmen vi såg idag var jättebra! kan varmt rekomendera den faktiskt! den var spännande, lite  lagom sorglig och riktigt rolig (: ialla fall om man har samma humor som mig och robin (; haha. det var jättemysigt att gå på bio igen, njuter i fulla drag när jag väl gör det.  givetvis hann vi inom rusta också! köpte en svart, rund badrumsmatta och en svart dörrmatta med vita blom-konturer på. dörrmatta, jag vet. vuxenpoäng! men man måste faktiskt ha en sådan, fråga er mamma! (; haha. väl hemma från kristianstad & biomys mötte jag annica vid statoil och följde med henne hem för lite tjejsnack och tv-tittande. nu ska jag göra robin sällskap i sovrummet däremot. imorgon är det lördag och min är helt oplanerad, vilket faktiskt är skönt. slepp tight, don't let the bed bugs bite!

cinema.

efter mötet på banken och allt fixande igår blev det en promenad med annica runt 17.00-tiden. efter en timmes snack och motion skildes vi åt och jag gick hemåt. väl hemma blev det kvällsmat och tv-spel + uno med robin, och vi hade sjukt kul. jag älskar att ha en kille som gillar att spela tv-spel lika (nåja, mer) mycket som mig! eftersom robin är väldigt fin, så tyckte han att vi skulle "fira" mig lite då jag fått jobb och sådär, så idag ska vi tillsammans med nick + hans kompis se på bio i kristianstad. filmen vi ska se är hancock, och förhoppningsvis hinner vi inom rusta en snabbis innan filmen börjar, då jag hittat världens finaste matta där som jag vill ha. visst är bio mysigt? jag går ganska sällan på bio så när man väl gör det blir det supermysigt, så jag längtar tills ikväll! snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin, ha en bra fredag allihop!




don't be ordinary, be xclusive.

hello sunshines! idag är jag glad. jätteglad! mina planer går precis som jag vill och allt löser sig förhoppningsvis för mig nu. det är ett stort steg, inget glidande på en räkmacka utan hårt arbete som krävs, men jag är nöjd med hur min situation blivit. klockan elva imorse var jag på möte på swedbank. där jag startade ett företagskonto och tog ett maffigt lån. i'm a rich bitch! nja, inte riktigt. inga shoppingpengar tyvärr, utan en budget till mitt nya företag. mer detaljer om detta ska planeras och ordnas den 29 juli när kontraktet skrivs på. ja, mina vänner. jag ska hyra stol på xclusive i kristianstad. from now on, är jag en egen företagare. heja mig! (; det var inte vad jag planerat tidigare, men nu har jag fått ett bra erbjudande som funkar trots att robin ska plugga i karlshamn. så ja, nu blir jag karlshamnsbo och egenföretagare. det gäller att fånga de bra chanser man erbjuds, eller hur? jag är såå spänd! så se nu till att boka tid för klipp/färg hos mig! ;)


feelin' so-so.

jag har tyvärr inte varit så effektiv idag som jag önskat, men min "krasslighet" håller i sig så jag har varit ganska slö hela dagen. har funderat på lite grejer angående jobbet och cyklat på min motionscykel, vilket får vara lagom ansträngande för mig idag! (; jag vill verkligen inte bli sjuk på riktigt, jag har varken tid eller lust med det. så får hoppas att mitt lugna tempo håller emot mina baciller. nu har jag duschat och fixat till mig lite och ska strax gå hem till annica där vi ska snacka, se film och bara mysa! härlig tisdagskväll, eller vad? imorgon väntar nog ett möte på banken och så ska jag anmäla mig till omprovs-gesället.
ciao!

powerwalk.

hello sunshines!
igår hade jag en riktig myssöndag. sovmorgon, promenad och middag med robin. sedan blev det sova-middag också, precis som ett gammalt par, haha. skönt och välbehövligt var det iallafall då jag totalt vänt på dynget. på kvällen träffade jag alex & ida, vi såg en film och skrattade massor. lagom söndags-mys sådär. idag har jag gjort lite research på grejer som jag behöver ta reda på inför jobbet om jag nu tackar ja, och imorgon ska jag se till att få lite telefonsamtal gjorda. jag och robin har även hunnit med en powerwalk på 8 kilometer, heja mig! (; och därefter gjorde jag kycklingsallad + god dressing och det blev faktiskt riktigt gott. lyckades imponera på både robin och johan, inte illa alls. innan statoil stängde gick jag ner till annica för att snacka lite och det slutade med att vi stod utanför statoil ett bra tag även efter stängningsdags. lite tjejsnack var precis vad jag behövde (; nu ska jag göra lite sen kvällsmat och kolla på sex & the city!
ciao!

it's my turn.

på nervösa ben klapprade jag fram på mina svarta lackpumps (skoskavsvarning) genom kristianstad i fredags, i ösregn bör tilläggas. mindre roligt då jag noggrant plattat mitt hår innan jag begav mig iväg på morgonen, men vad gör man? på med lite extra läppglans så löser det sig. väl inne på salongen några minuter för tidigt inför min arbetsintervju fick jag sitta ner i väntrummet och än en gång blev jag helt flabbergasted av hur sjukt snygg och fräsch salongen är. svart + vitt, stora speglar vid kundstolarna, 4-5 platt-tv's med musikvideos och ja, sjukt fint. precis så som jag fantiserat om min framtida salong ska se ut, men de hann visst före (; well, intervjun gick bra. hon förklarade lite om hur de jobbar på salongen, jag fick ett kontrakt att läsa igenom och fick träffa de som jobbar där. salongen har allt som jag vill jobba med! frisör, make up, naglar och hudterapeut, kan det bli bättre? detta måste vara en av de bästa chanserna jag kommer få i mitt liv. tro inget illa om salongen jag haft praktik och jobbat på i helsingborg, men den är mindre och det är svårare med min kundkrets där. trots att jag trivdes sjukt bra på salongen, den var jättefin, låg på shoppinggatan och ägarna var hur mysiga som helst, men timingen var helt enkelt inte rätt. nu i helgen ska jag ta mig en riktig funderare och kolla upp lite siffror, sedan lämna besked så fort som möjligt. ni anar inte hur glad jag är, äntligen medvind för mig, som madelen så fint uttryckte det. nick ringde för en stund sedan, (han känner ägaren till salongen. kontakter ni vet (; haha.) och berättade att ann-charlotte gillade mig och tyckte jag gjort ett mycket bra första intryck. mycket skönt att få höra.

så, från en bra grej till en annan! jag och robin var på en lägenhetsvisning idag. det hela började med att vi såg en annons på blocket i torsdags, så jag ringde dit för att se om den fortfarande var aktuell. det fanns dock redan två spekulanter på den, men gubben skulle återkomma. och visst sker mirakel! igår förmiddags när jag var på intervjun ringde han och sa att vi kunde få kolla på lägenheten idag, men att en kille till skulle kolla på den. jaja, tänkte vi och körde dit med inställningen att charma järnet ur den där gubben (; och vet ni vad? VI FICK DEN! vi har alltså fått en lägenhet i karlshamn, bara sådär. numera tror jag på högre makter. jag prisar & tackar den som räddat mig & oss ur denna jobbiga situation med ingen bostad & inget jobb. en massa medvind för min del, vilket känns så skönt och välbehövligt efter ett par månader med lite extra motvind. jag är så glad. så glad att jag var tvungen att hoppa & skrika lite innan vi hoppade in i bilen och begav oss hemåt igen. jag ska flytta till karlshamn. till en stad. med klädaffärer, fik, uteställen och min fina emmie. men fy tusan vad jag kommer sakna alla er här hemma! mina fina vänner, min fina familj, mina söta småsyskon och mjukglass i handelskiosken. (förlåt annica (;) lägenheten är fin också, ovanpå allt. jag hade nöjt med mig en halvskabbig lägenhet, men den här är fin, så fin! öppen, stora rum och vita, "gammeldags" dörrar och massor av garderober. och en kakelugn. fast vad vi ska göra med den vet jag inte, men fin är den. och det bästa av allt är att det finns gott om plats till att sova över när ni, mina favoriter, kommer och hälsar på. vilket ni ska göra ofta, ok? (; centralt ligger den också, ca 5 minuters promenadavstånd till robin's skola och ner till stan. jag förstår inte var all min tur kommer ifrån och varför jag har förtjänat den, men tusen tack till de högre makter som hört mina inre böner.

sen vill jag nämna något om min fredagskväll. jag gjorde inget speciellt men lite impulsivt följde jag med madie och nattie till osby där vi mötte upp martina för att slå några bollar. jag slog en, nästan med handväskan i handen. golfbollar alltså. sen slirade vi med natties bil som luktade nachos. martina gillar nachos, by the way. vi köpte läsk på shell. sen våldgästade vi andré tillsammans med anton och kollade på step up 2. och ja, den var bra. lite förutsägbar men jag älskar musiken & dansen så det förutsägbara kan jag se förbi. nu ska jag ha myslördag. robin & johan spelar tv-spel, så kanske kan övertala dem att spela mariokart med mig sedan. men först blir det nostalgitripp med "drop dead gorgeous" på tv:n.
ciao




good days.

under gårdagen blev det som sagt hästveda-marknad med robin, pär & aki. vi var nästan först på plats, strosade rundor och fyndade litegrann. jag köpte en vit sjal, mina favoritgodisremmar i vitt+rosa och en ursnygg tavla som jag letat efter sjukt länge! och nu är den äntligen min till ett riktigt bra pris också! när vi tröttnat på marknad begav vi oss in mot hässleholm där vi käkade på café hörnan, inget vidare om jag får säga det själv. äter hellre baguette på grafitti om jag får välja. vi hade dock en mycket trevlig förmiddag tillsammans. sedan bar det av hemåt och jag hann bara vara hemma en halvtimme innan jag och syrran tog bussen till älmhult, där vi kollade lite i affärer, pratade och fyndade vaser på ikea. mysigt! tog bussen hem för jag var hungrig och fortfarande känner mig lite krasslig. vi beställde hem pizza med nick och sedan började "min tv-kväll" med massor av bra program mellan 20.00 och 00.00. lagom tv-nörd ibland. (;

idag har jag mest bara slappat, rebecca har varit här några timmar och hon bjöd även på fruktsallad & glass. lite duktig har jag också varit, ringt på en lägenhet och ev ordnat en visning tills på lördag och även fixat en jobbintervju som sker imorgon klockan 11.00. jag är nervös, men samtidigt inte. good or bad? i don't know. ska försöka slappna av och bara vara mig själv, men även samanställa lite frågor som jag vill ställa imorgon. snart ska jag hoppa in i duschen och försöka välja kläder tills imorgon. vad ska jag ha på mig? platta eller höga skor? uppsatt eller nedsläptt hår? eyeliner eller inte? som ni ser, har jag en hel del i-landsproblem att fundera över. när det är gjort blir det tv och lösgodis. (jag vet att det är torsdag.) men inbillar mig fortfarande att jag blir lite mer avslappnad inför imorgon med några chokladbitar innanför nattlinnet (;
ciao!

true friends means friends forever.

helgen är över och den har varit sjukt bra måste jag säga! tänkte berätta lite kortfattat nu eftersom jag inte haft tid att sitta vid datorn dessa dagar. i fredags blev det förfest + utgång på kristianstad-dagarna och det var en en riktigt kul kväll med några av mina galna tjejer! vi festade med josef fares som var precis lika dryg som han låtsades att han inte var. dagen efter, på lördagen blev det först stek på stranden i åhus, men utan felizia för hon hade fått lite för mycket av det goda kvällen innan (; väl hemma därifrån sov jag någon timme, därefter fräschade jag till mig och mötte upp lina & annica vid ica. vi handlade och lagade god mat som avnjöts på annica's altan. resten av kvällen blev det mys, film, mass-sms, dåliga skämt och massa skratt. sleepover hos annica till söndagen där jag och lina vaknade själva då annica gått till jobbet. lina hade förövrigt taffsat lite på mig under natten, dock enbart i ansiktet (; haha! vi gjorde frukost och senare kom annica hem igen. än en gång laddade vi upp med film, flum och mys. på kvällen gick jag hem och såg 2 filmer med robin, sedan blev det sängen för min del. igår, måndag åt jag middag hemma hos mamma. därefter följde jag med in till kristianstad en liten runda där jag fyndade ett halsband och köpte mig ett nagellack. på kvällen blev det mys med felicia & annica, ännu en film & mera mys. vi var helt speedade alla tre, men kul hade vi! (; idag, tisdag har jag och robin dödat 7 flugor här hemma, lagom äckligt eller vad. jag agerade "världens-bästa-flickvän" och gick ner till byn för att handla hem god frukost och jordgubbar till min käraste robin. klockan 14.00 kom syrran hit då jag skulle vara hennes stylist (; haha. jag klippte en 'agyness deyn'-liknande frisyr på henne, valde ut kläder, fixade frillan, sminkade och målade hennes naglar. snygg blev hon med, ska ni veta! (; vid nio-tiden ikväll traskade jag bort till annica och umgicks en stund. även idag blev det en film, men den var dålig & vi snackade mer än att titta, men hey, så är det! nu hoppas jag min söta annica sover gott i världens skönaste säng! nu ska jag ta en snabbdusch, sedan får det bli sängen för min del. imorgon ska vi upp tidigt, då vi ska följa med robin's kompis+flickvän till hästveda marknad. lagom bonnigt och jättemysigt! (;
ciao!

sunny friday.

goodmorning sunshines! det blev lite senare igår än jag tänkt mig, fick en extra klippning som jag tog in och fick rusa bort till annica innan stängningsdags på statoil. men vi blev inte mycket klokare ändå, så får snacka med henne senare igen. mådde inget vidare igårkväll, har fått ont i halsen & känner mig tung i huvudet, inte kul alls! men förhoppningsvis är det borta tills ikväll då vi ska skaka rumpa i kristianstad! det blir nämligen kristianstad-dagarna och utgång med tjejerna ikväll! nu ska jag dra på mig bikinin och sätta mig tillrätta på balkongen en stund.
ciao!

busy woman.

en fullspäckad torsdag för min del! men det gillar jag, nu känns det som om jag också gör något meningsfullt om dagarna ibland (; har haft 3 kunder idag, från 11.00 till 15.30 och klockan sex är det dags för min sista för dagen! efter det måste jag ner till ica för att handla eye makeup remover då min är helt slut. pratade med fina martina i telefon nyss och diskuterade lite om gårdagen, en del som måste planeras & lösas på den fronten (; ska hinna ner till annica innan hon stänger statoil och planera lite mer var det tänkt. nu däremot måste jag kila!
ciao!

she makes me smile.

jag har haft en mycket bra onsdag! dagen inleddes med de viktigaste sakerna jag skulle göra idag, så jag har postat brev, varit på banken, kollat jobb och sökt lägenheter. good girl! (; kändes bra att vara lite produktiv ialla fall. vid 13.30 begav jag mig bort till annica, där vi först solade & pratade strunt i några timmar. när vi kände att solsting var nära fräschade vi till oss och jag klippte annica som bestämt. därefter åt vi lotta's goda pastasallad, lyssnade på musik & bara snackade. det är en riktigt energikick att få umgås med annica, det säger jag bara. skratt/flum och girltalk. me like! vid sextiden kördes jag hem och sedan lagade jag och robin middag tillsammans. klockan åtta började min "tv-kväll", eftersom jag är en bigtime nerd på onsdagar och kollar på 4 serier på raken! crowned (hur löjligt som helst, men måste se det), girlicious, project runway och slutligen SATC. så nu blir det tillbaks till sängen & tv:n för min del!
ciao!

goodnight.

just nu gör jag ingenting. i-n-g-e-n-t-i-n-g. produktivt alltså. innan gick man i skolan och jobbade och sådär. nu gör jag ingenting vettigt och jag börjar må dåligt över det. ångesten börjar krypa på och ratlösheten får mig att bli helt tokig snart! jag vill också göra något nyttigt! så förutom att fortsätta söka jobb som en galning ska jag faktiskt göra lite nytta imorgon! robin ska hjälpa sin mamma att flytta så det blir home alone för mig men dagen är i stort sett helt planerad, och det gillar jag! jag ska bland annat posta vår uppsägning (får ej glömma!), diska, lösa in min stipendiecheck på banken, skriva nytt cv & söka fler jobb och sätta upp mig på två lägenheter i karlshamn klockan ett. prick 13.00 ska jag klicka på den första, denna gången ska vi vara först! efter min produktiva förmiddag ska jag fräscha upp mig och bege mig hem till annica, då hon ska klippas lite och vi ska umgås en stund, vilket jag ser fram emot. på kvällen är det tv-kväll, med massor av bra program! (;

kort efter att vi kom hem i eftermiddags kom nick inom en runda. han bjöd på mat, så jag och robin delade en kycklingrulle. när nick kört härifrån köpte jag och robin brago-kex's. barnsligt goda, så är det! fick smaka ett av theo i fredags och har inte kunnat sluta tänka på dem haha! (; har även klickat hem två rea-plagg från hm.se, vad det är får ni se när det kommer nästa vecka! när jag beställde insåg jag än en gång att det är dags för mig att "växa upp" ytterliggare. jag har endast maestrokort, vilket innebär att jag får betala med robins visakort. pinsamt? lite. har även hunnit prata med annica en timme i telefon, vilket bjöd på många funderingar, planeringar och skratt! nu däremot ropar robin ifrån sovrummet, så måste kila!
ciao & goodnight!

a piece of cake.

precis hemkommen från en heldag i kristianstad med r. det blev lite mini-shopping då rean inte bjöd på det jag var sugen på, var mest inne på chinos men hittade inga denna gång heller. fast grädden på moset måste varit att robin köpte ett par, när jag letat som en galning everywhere och hur många gånger som helst. but that's life. ska smyga in på toaletten sen och prova dem, passar dem så snor jag dem (; med mig hem fick jag ialla fall en halvapriset-mascara, en mega ring med svart sten och ett vitt + ett svart nagellack. hittade en supersnygg väska men har tydligen väskförbud för robin så den blev inte min tråkigt nog. (; vi åt middag på trendie, köttfärspaj/sallad/baguette, riktigt gott! resten av eftermiddagen/kvällen blir det datorn, bok och tv. ska eventuellt ner & handla då vi är extremt fikasugna här (;
ciao!