a change is gonna come.

idag känns mina steg lite lättare, hjärtat känns inte lika tungt och det är lättare att andas. nu är jag ett steg på vägen. kan ni tänka er nåt så fantastiskt som en fast lön ända tills september? det är inte mitt drömyrke, men ett steg på vägen dit. och jag är så tacksam! medvind när den känns som bäst. idag har jag promenerat, handlat. ätit frukost i sällskap av emmie. på eftermiddagen blev det även en fika med emmie och några av hennes vänner. en toppenmåndag! (förutom att jag upptäckt att jag är allergisk mot daimtårta. men man kan inte få allt!)

och vet ni vad, något gjorde mig rörd idag. min fina lillasyster skriver om mig i sitt tal till nationella provet, ämnet är vardagshjältar. fy, vad jag älskar henne. pusspådig sis!

friends are forever.

long time, no see. mitt liv rullar vidare. ofta för fort samtidigt som det känns som om jag fastnat. jag vill vidare nu, få ett bra besked snart (snälla!). samtidigt vill jag bara krypa in i en kokong och stanna där tills allt runtomkring mig löst sig. fick en välbehövlig energikick i helgen. vi var tio tjejer som for till växjö för att överraska madelen som fyllt tjugo år med ballonger, tutor och champagne. efter skratt, skrik och tårar begav vi oss ner till stan och restaurang båtsmannen där vi bokat bord och avnjöt mycket god mat och sjöng för vår fina madelen. efter middag och lite förfest hos telenor-marcus var det dags för utgång på oléo och kort därefter begav jag och emmie oss hemåt mot karlshamn igen. man kan inte må dåligt med er, mina vänner är underbara! en dos av dem är det man behöver när livet känns grått.

de senaste dagarna har varit som att sväva på rosa fluffiga moln här hemma, robin han är verkligen allt och lite till. min prins! det är tanken på hans närvaro som får mig att släpa mig upp när klockan ringer på morgonen. jag vill hoppa upp ur sängen! gud. vad jag längtar tills det känns så..

nu ska jag kolla lite på sex&thecity som rullar på tv:n och försöka hålla mig vaken tills robin kommer hem från bion med sina vänner. man kan ju alltid försöka ;)

it's not my time.

varför blir det aldrig riktigt som man tänkt sig?

på lördag ska jag vara så full så jag inte hittar hem och därmed basta! feel free to join girls!
denna helg är det min tur att vara på andra sidan av garderoben!