two years.

två underbara år med dig idag.
vi har haft våra up's and down's,
men du är alltid samma robin.
<3

not what I expected.


detta trodde jag aldrig om dig.
du kan inte ens komma på ett eget argument.
synd att allt som hänt har gjort mig så kall inombords.
annars hade jag nästan orkat lägga energi på att be dig försvinna ur min åsyn.
jag känner knappt ilska över hur du behandlar mig längre,
men min lillasyster ska du ge fan i!


feeling low.

helgen blev inte riktigt som jag planerat men den blev faktiskt riktigt bra ändå! i fredags hoppade jag av tåget i osby och mötte upp de andra tjejerna för lite grillning hemma hos nattie. de andra drog vidare till festivalen men jag tog bussen hem för att jag börjat bli förkyld. jag hade jättekul hos nattie och det var kul att träffa alla igen! i lördags var det tänkt att jag skulle följa med nikki till en inflyttningsfest i hässleholm men jag har dragit på mig världens brakförkyldning och bestämde mig för att stanna hemma. under dagen låg jag ute och njöt av solen och på kvällen grillade jag tillsammans med robin och alexandra. därefter blev det film & godis i sängen, världens myskväll med andra ord! idag vaknade jag tung i huvudet men tog ändå filten och några tidningar med mig ut för att sola en stund. senare i eftermiddag har jag fått feber och mår inget vidare bra, vilket är supertråkigt! jag vill inte vara förkyld! näsan rinner, halsen svider och jag känner varken lukt eller smak, usch! förhoppningsvis är jag piggare imorgon, för jag vill faktiskt till skolan. det är nu det roligare börjar liksom. jag får hålla tummarna och hoppas på att huvudet inte känns lika tungt att bära imorgon. nu blir det mys i sängen med robin och om jag känner mig själv rätt så somnar jag nog ganska snart!
ciao!

lovin' the sunshine.

ja, nu har det gått sådär lång tid igen. men tro mig, jag har velat blogga hundratals med gånger men min kära pojkvän jobbar hemifrån via datorn och den är typ aldrig ledig. så, sorry! har dock tagit massvis med bilder med min digitalkamera så får bjuda på dem istället som kompensation. just för tillfället sitter jag i datorsalen i skolan och väntar på tåget hem. har haft världens skönaste dag! börjar 10.30 på onsdagar och slutar 12.15. olönt, jag vet, men vad gör man? njuter istället av det fina vädret och att man får sällskap på tåget av min kära nikki. när jag kommer hem 15.30 väntar 2 klippningar och 1 färg, så tjänar förhoppningsvis lite extrapengar idag. inte helt fel! saknar faktiskt handelskiosken ibland, konstigt men sant. eller, det är väl mest fri tillgång till glass jag saknar kanske. man ska inte ljuga! dessutom är jag lycklig över att jag enbart har ett prov kvar denna termin och det är nästa vecka. sen är alla arbeten, prov och projektet klart. hörde jag jubel? om en månad ungefär gör jag det ialla fall. jag ber till gud att jag inte trillar ner för kärnantrappan istället för att springa ner.

nagellacket som annica visar på sin blogg blev jag förälskad i igår men köpte det inte, så nu hann hon före (; CATFIGHT! haha. nej, jag skojar bara. vill tacka henne för en sjukt skön förfest innan granada i lördags. för ja, jag var ju faktiskt ute och svirade i helgen! jag hade skitroligt. inte dagen efter dock, eller natten rätt ut sagt. vaknade halv 5 och fick lägga mig inne på toaletten med pannan mot kaklet för att fokusera mig på att andas och sluta må illa. inget vidare, men det gick över tillslut ialla fall. hörde robin tassa förbi utanför toadörren ett antal gånger för han hittade inte mig i sängen, vilket lugnade mig för jag förstod att livet inte var över riktigt än. att må illa är inte riktigt min grej. jag, linn och olof konstaterade också att det är "morgondagens outfit" som är the thing nu. just so you know.

vilken långkörare det blev nu, men så är det när man inte bloggat på ett tag. fast en lätt släng av pratkvarn är jag nog också. nu ska jag gå ner till biblioteket och låna en ny bok, för jag är lite nördig också!
ciao!

can't wait to get the party started.

EXAKT 1 MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN!